Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

Miseet 

všechny recenze uživatele

Postava Midnight Mana se nebála častěji ukazovat, tudíž bylo o atmosféru postaráno. Jen fakt občas nechápu, proč musejí mít ty postavy tak stupidní scénář. Námět zlověstné hry, která k postavám přivádí tajemného bubáka byl fajn. Aspoň to zase bylo něco nového. Lin Shaye bezpochyby skvělá, jako vždy.. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Tak toto beriem všetkými desiatimi, dostal som všetko, čo od hororovej novinky čakám. Už to nečakané zmasakrovanie detí na začiatku svedčilo o odvahe režiséra. Zápletka jednoduchá - tajomná hra, ktorá privolá zlého démona. Ten sa celkom podaril, ale omnoho väčšie zimomriavky mi tu privodila Lin Shaye. Tá bola miestami až odporne desivá (v dobrom slova zmysle) a po tomto výkone by som ani nezaspal, keby som si ju nepridal medzi top herečky. Temný, napínavý horor, s vynikajúcim gore!!! Dokonca aj celkom solídny Insidious 4 sa môže skryť. Ale jasné, to najlepšie sa do našich kín nikdy nedostane (nakoľko by to bolo pre 13-ročné deti asi dosť veľké sústo). ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

„Obávám se, že už delší dobu není návnada. Ona je předkrm." Některé hry mají stále stejného vítěze, tedy toho, kterého vyzvete. To poznají hned děti v úvodu, kdy je temná bytost nemilosrdně zmasakruje...tedy až na Annu. Krví se nešetří. Stříká až na lampy podél cest. Osobně jsem uvítal, že nejde o trapáckou duchařinu ani nějaké druhořadé démony. Tahle bytost je hodně stará, a proto zkrátka vyhrává. Tedy, občas si trochu ohne pravidla, ale jen trochu. Alex, Miles a Kelly - šťavnatý jídelníček. A pokud si R. Englund myslí, že je z obliga, tak nechť. Film se mi po dlouhé době líbil jako celek. Skvělá kamera a hudba, nestárnoucí babča Lin, parádní koupelnová scéna, skvělé podříznutí a šťastný konec. Tak to má být. Pár trapných lekaček doprovázených výstřelem z kanónu přehlížím. Já se lekl jednou, když Miles sáhnul na Alex. Červená je barva růže, červená je barva růže, červená je barva KRVE. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za měsíc Leden definitivně nejzajímavější přírůstek do žánru Horor, ale pořád nic, na co bych s radostí vzpomínal. Hlavní hrdinka s kamarády najde v podkroví hru, při které povolají démona s názvem Midnight Man, který údajně využívá Váš strach proti Vám, ale o tom se jen mluví bohužel. Úvodní scéna a vyvraždění dětí je odvážné a solidní, potom bohužel následuje 40 minut "nudy" jelikož běhání po domě se svíčkami, mě moc nerajcuje, ale potom se film docela slušně rozjede a není nouze o skvělé gore, temnou atmosféru a velmi děsivou Lin Shaye, která v jedné scéně mi vyvolala mráz v zádech. Objeví se zde i Robert Englund, ale nic moc důležitého filmu nepřinese. Herecky je to průměrné, hlavní dva hrdinové podle mě hráli ochotnicky, zachraňovala to krása hlavní hrdinky a Lin Shaye. Vizuálně taktéž spíše levnější záležitost, že bylo až s podivem jak dobře dopadly masky. Je to béčko jak hrom působící jako osmdesátka, ale snaživé a neurážející. 65% ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama