Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za měsíc Leden definitivně nejzajímavější přírůstek do žánru Horor, ale pořád nic, na co bych s radostí vzpomínal. Hlavní hrdinka s kamarády najde v podkroví hru, při které povolají démona s názvem Midnight Man, který údajně využívá Váš strach proti Vám, ale o tom se jen mluví bohužel. Úvodní scéna a vyvraždění dětí je odvážné a solidní, potom bohužel následuje 40 minut "nudy" jelikož běhání po domě se svíčkami, mě moc nerajcuje, ale potom se film docela slušně rozjede a není nouze o skvělé gore, temnou atmosféru a velmi děsivou Lin Shaye, která v jedné scéně mi vyvolala mráz v zádech. Objeví se zde i Robert Englund, ale nic moc důležitého filmu nepřinese. Herecky je to průměrné, hlavní dva hrdinové podle mě hráli ochotnicky, zachraňovala to krása hlavní hrdinky a Lin Shaye. Vizuálně taktéž spíše levnější záležitost, že bylo až s podivem jak dobře dopadly masky. Je to béčko jak hrom působící jako osmdesátka, ale snaživé a neurážející. 65% ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, tak jsme zkoušeli se ségrou a partou vyvolávat duchy v zamčeném pokoji při svíčkách. Údajně se povedlo někoho vyvolat, tak začalo vrzat okno, dveře a musel jsem okamžitě rožnout a vlézt pod postel. Dobrovolně bych to už, ani nezkoušel dělat a když už by se mě snažil démon očůrat a byla by to hra na čas, tak bych si ten čas kontroloval na svém chytrém telefonu. Dávám 80% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jumanji pro pokročilé. Určeno hráčům od 8 let, kteří už nechtějí slavit další narozeniny. Hra obsahuje: 3 svíce, bezednou solničku, nesterilní jehlu k úpisu a půlku návodu. Počet hráčů: Neomezený. Cílem hry je přežít do 3:33 ráno a odolat Skeletorovi, který ohýbá pravidla hry jak ruský olympijský tým. Zkušení hráči si sebou přinesou zásobu sirek, toaletní papír a hodinky seřízené podle greenwichského času... Hra se má hrát za účelem vzdělávání nebo radosti, ale tahle mi nedala nic. Nedůvtipná, plná hluchých míst a až na jednu postarší dámskou výjimku velmi slabá i po herecké stránce (včetně tebe, Freddy). Postavy se v ní objevují s rafinovaností instalatéra ze západoněmeckého pornofilmu, Půlnoční mužík vypadá jak nějaký blbeček z youtuberského pranku. Možná by bylo děsivější, kdyby se vykašlali na nadpřirozeno a dali do ruky ostřílené Lin Shaye kuchyňský nůž.. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Já fakt nechápu, podle jakého klíče se na ČSFD hodnotí horory. Lecjaký solidní atmosférický kousek se tu pohybuje hluboko v podprůměru a pak je tu zase tahle absurdně nadhodnocená neatmosférická cypovina, která je za a) fakt neskutečně mizerně zahraná, za b) po stránce logiky a pravidel strašně pitomá a za c) bez jakékoli snahy o nějakou pointu v závěru. Bubák je sice vizuálně ok, ale ty jeho macho kecy se nedaj poslouchat a hlavně kvůli nim vůbec neděsí a působí spíše jako namachrovaný kretén. Jedinou světlou výjimkou je "bába hororů" Lin Shaye, ale upřímně, jejích pološílených grimas je na takový odfláklý sajrajt škoda. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama