Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (69)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za měsíc Leden definitivně nejzajímavější přírůstek do žánru Horor, ale pořád nic, na co bych s radostí vzpomínal. Hlavní hrdinka s kamarády najde v podkroví hru, při které povolají démona s názvem Midnight Man, který údajně využívá Váš strach proti Vám, ale o tom se jen mluví bohužel. Úvodní scéna a vyvraždění dětí je odvážné a solidní, potom bohužel následuje 40 minut "nudy" jelikož běhání po domě se svíčkami, mě moc nerajcuje, ale potom se film docela slušně rozjede a není nouze o skvělé gore, temnou atmosféru a velmi děsivou Lin Shaye, která v jedné scéně mi vyvolala mráz v zádech. Objeví se zde i Robert Englund, ale nic moc důležitého filmu nepřinese. Herecky je to průměrné, hlavní dva hrdinové podle mě hráli ochotnicky, zachraňovala to krása hlavní hrdinky a Lin Shaye. Vizuálně taktéž spíše levnější záležitost, že bylo až s podivem jak dobře dopadly masky. Je to béčko jak hrom působící jako osmdesátka, ale snaživé a neurážející. 65% ()

stration 

všechny recenze uživatele

Dobrých hororů je jako šafránu, tak tady lehounce nadhodnotím. The Midnight Man totiž perfektně funguje hlavně v těch nejzákladnějších hororových ingrediencích. Napětí a atmosféra jsou vynikající hned od začátku, příběh sice není nikterak originální, ale vše to zachraňuje svižné tempo, vynikající herci, kde si to Shaye s Englundem vyloženě užívají a odvážné gore, takže občas nic pro chechtající se teenagery s popcornem. Konec také potěší, nějaký ten zvrat se vyklube no a Epilog je pouze povinnost. Za mě rozhodně spokojenost a vypadá to, že Travis Zariwny se zlepšuje. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Snaživý horor s pěkným bubákem, ale totálně zabitý příšerným ochotnickým vystoupením dvojice hlavních hrdinů a naprosto idiotským scénářem, který vám cuká s koutky co minutu. Najdete starou hru, plnou divných věcí a s papírem od krve, tak si řeknete prostě ''ok'' a jdete jí hrát....každý normální člověk by to spálil, nebo zakopal za barákem. Nepomůže tomu ani přehnaná krvavost a nekompromisní zabíjení malých dětí plné krve. Při finále, kdy bubák udělá paštiku kterou by prokouklo i retardované předškolní dítě už jsem přemýšlel o dvou hvězdičkách. Zariwny umí kompozici, ale píše strašně tupé scénáře, z něj nikdy nic lepšího nevypadne.40%. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Škoda, že to nemalo prepracovanejší príbeh a serióznejšie mysteriózne základy, pretože to strašenie a vôbec ten bubák ako taký nebol najhorší. Niektoré momenty príjemne zamrazili a atmosféra v nich celkom poskočila. Ale obsah bol len nejaký blábol o hre, ktorý nemal začiatok ani koniec. Celé mi to prišlo ako niečo vytrhnuté z kontextu a halabala pozliepané do príbehu. Lepší priemer. 65/100 ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama