Reklama

Reklama

Mimozemská invaze

Trailer

Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní roli „lovce“ v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení... Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Cinematrix odpad!

všechny recenze uživatele

Už mě ty teenageři začínaji lézt krkem. Pořád by akorát píchali a veškerej jejich humor se kolem ničeho jiného ani netočí. A když zrovna nepíchaj, tak narazej v lese, kam si jedou zapíchat, na tajemného dědu Snipese, který tu trošku zvedá věkový průměr, nikoliv však kvalitu filmu, v kterém se nejedná o nic menšího, než o brutální mimozemskou invazi. Celou dobu jsem byl napnutej víc, než strečový džíny na tlustý bábě, která má problémy se štítnou žlázou. Tenhle podařený kousek nakonec dospěl do zdárného finále, u kterého už jsem ale naštěstí nebyl, neboť jsem byl inzultován spánkem. Přesto však věřím, že teenageři, kteří tuhle invazi do béčkových videoprodukcí přežili, píchají dodnes a Wesley Snipes opět poctivě platí své daně, aby se nemusel vyhrabávat z dluhů točením takovýchhle náhrobních kamenů konce své kariéry. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Recall“ má jednoduchý děj, ale má také velmi dobré triky. Na nízkorozpočtovou produkci je to trikově skvělé. Tohle se mi na filmu moc líbilo. Děj vás neohromí, ale pochybuju, že by o tohle skutečně šlo. Na druhou stranu, ani ten sci-fi nápad není tak špatný, jen to lehce evokuje „Den nezávislosti“ a trochu také „Matrix“. Originality v tom moc není, ale ani jsem se nenudil. ()

Reklama

kaposlav 

všechny recenze uživatele

Tak deravý a nedomyslený scenár plný absurdit som už dlho nevidel. Scenár mi úplne prišiel ako víťaz nejakej detskej súťaže prvého stupňa ZŠ. Ostatní tomu tiež moc nedali. Jediné pozitívum bolo asi relatívne napätie, ktoré zapríčinilo dopozeranie filmu. Začalo to pomerne dobre, ale skončilo hlúpo. Posledných asi 30. minút bol šalamúnsky prúser. Na čo vôbec obsadzovali do filmu Snipesa? I keď ten splnil svoju rolu pomerne dobre. spoiler: Po smrti jednej z dvoch aktériek vo filme absolútne nezmyselne sa chovala jej kamarátka, ktorá tam viac oplakala babu, ktorú vôbec nepoznala (rok mŕtvu priateľku chalana, ktorého nepoznala ani 24 hodín)?? Film bol somarín plný! Toto by ani Spielberg nezachránil s tým najlepším soudtrackom. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Prvních pár sekund, kde se to odehrálo ve vesmíru u ISS mě to navnadilo a pak záběr na bandu týpků, jak si chtěj vorazit u chaty očekávajíc na konci nějakou tu soulož. Pořádně ty ufouni nebyly vidět a létající oranžová medůza nadchne na pár vteřin. A ten konec, jsem z toho nějaká zmatená. U mě nic moc. ()

PROCESOR odpad!

všechny recenze uživatele

Hustý, tak na tohle jsem byl asi málo ožralej. Jediný co bylo pěkný je sroubek. A přitom se z toho dalo vytřískat tolik, mladí jedou lesem, všude nádherná divoká příroda, sami, ticho....a mimozemšťani na cestě..Sledoval sem to s titulky , nevím tedy jakou verzi jste si legálně stáhli vy, ale já měl takovou, že ten kdo to překládal musel být pod vlivem drog, jinak to není možný. To mě donutilo si aspoň zase po dlouhý době podívat na učebnici angličtiny. To bylo naprosto hrozný a kolikrát to nedávalo smysl. Hrdina řekne "go" Překlad waou. V každý čtvrtým rozhovoru říkali dobrý den, jako by se viděli teprve ted. Ne nejsem línej, když si čekám na dabing. Tohle mě znova přesvědčilo. Když někdo neumí anglicky, tak proč se do toho vůbec sere?... ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama