Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brea (Paula Patton) nemá zrovna šťastný den, a to i přesto, že má narozeniny. V práci jí nejen ukradli článek, na kterém pracovala několik měsíců, ale dokonce dostala i výpověď. Náladu by jí mohl zlepšit až večírek s přáteli, kde to vypadá, že by ji mohl její přítel John (Omar Epps) požádat o ruku. Ten ji překvapí tím, že jí následující den věnuje auto, které sám renovoval, a naplánuje jim výlet do Casa Velas do firemní vily jeho přítele. Při zastávce na čerpací stanici dojde k incidentu mezi místními motorkáři a Johnem. Od této chvíle bude mít John hodně omezený prostor k tomu, aby požádal Breu o ruku. (PROCESOR)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Podobne ladených krimi thrillerov, v rámci ktorých sa usporiadaní rádoví občania nechcene dostanú do krížku s organizovanou bandou zabijakov už boli natočené desiatky. Traffik z tejto rady nijako zvlášť nevybočuje a prináša občasný adrenalín v kombinácii s niekoľkými hluchými pasážami a žánrovým klišé. V sumáre ide o priemerný film, zaujímavý možno iba tým, že sa v ňom dajú postrehnúť isté náznaky blaxploitationu (farební slušňáci vs. skrz-naskrz zlí bieli motorkári), čo vzhľadom k farbe pleti režiséra a jeho dlhodobému úsiliu oslovovať afroamerické publikum nie je žiadne prekvapenie. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Béčkový thriller, handicapovaný naivitou a chabou režií (nepravděpodobné situace, hloupé momenty, nezvládnutí některých napínavých scén). Paula Patton jako producentka a hlavní hvězda chce v žánrovém bijáku poukázat na problém human traffickingu s podtónem girl-power hrdinství, ale vybrala si pro to silně nevhodnou filmařskou crew. ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Taylor vždycky začne tak dobře, ale pak se v jeho filmech ke konci něco zlomí, a ze solidního thrilleru se stane nechtěně vtipná ptákovina plná hloupých postav a patosu. Plus to pokaždé má naprosto debilní popovej soundtrack. Těžko říct, kolik lidí by to doopravdy dokoukalo, kdyby se v Traffik většinu stopáže neproducírovala polonahá Paula Patton... ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Dle traileru jsem čekal skvělý film - americký kinohit. A jak už to bývá, když se člověk na něco těší, stojí to za starou bačkoru. Černá Brea se provokativně natřásá na benzínce, aby upoutala pozornost chlápků na motorkách. No a samozřejmě vznikne konflikt. Ale musíme ji chápat, v práci měla špatné dny, protože ji podrazil jak kolega, tak její nadřízený. A tak, když je její kariéra v troskách, musí ukázat, že má ještě rafinovanou frndu... Podprůměrný, zbytečný film! ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Zamilovaný páreček s přáteli na výletě (v nádherné luxusní vile) se nechtěně zaplete s gangem unášejícím a prodávajícím ženy a jako novinářka to ona, naprosto v rozporu s pudem sebezáchovy, nenechá být. První polovina ujde, romantický večer s polonahou Paulou Patton se neodmítá, ovšem po napadení a útěku do lesa se nemile projeví, že angažované téma nechce samo sebe shodit akčním béčkovým masakrem – takže se vlastně stane hrozně málo, natahovaného "dramatickými" zpomalovačkami či "artovými" prostřihy. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Sacramentu (Kalifornie, USA). (griph)
  • Když Brea (Paula Patton) odesílá e-mailem fotky obětí, zasílá přímo soubory fotek, zatímco si vyfotila jen galerii z druhého telefonu. (griph)

Reklama

Reklama