foto

Claude Duhamel

  • nar. 1970
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stranded
2016 Spaceman
Stagecoach: The Texas Jack Story
2014 Jackhammer
2013 Elysium
2012 Dawn Rider
Domino Effect, The
Chasing Happiness
Throw Away People
2011 Dlouhá cesta domů (TV film)
Pastorova žena (TV film)
2006 Nebezpečné pouto (TV film)
Světák
2005 After Tomorrow
2004 Vražedná posedlost (TV film)
2003 Živel
2001 Městečko Black River (TV film)
Valentine
2000 Příběh Lindy McCartneyové (TV film)
1995 Destination Vegas

TV seriály

2013 Arrow (TV seriál)
Dodger (S01E15)
Cedar Cove (TV seriál)
Rudá vdova (TV seriál)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
The Girl Next Door (S07E03)
2010 Lidský terč (TV seriál)
2009 The Line (TV seriál)
2008 Hranice nemožného (TV seriál)
2006 Blade (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Rites of Passage (S02E07)
2002 Jeremiah (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Caitlin's Candle/The Flower Jury/The Mentor/The Old Bike/The Music Teacher (S04E08)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Fearing Mind, The (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
The Immortal (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)

TV pořady

2015 Kronika desperátů: Hells Angels (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace