Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane odpůrce, uděluji vám pořádkovou pokutu ve výši deset tisíc korun!!! Můžete se posadit!"...........Ohyzdný televízny výplach simulujúci skutočné súdne prelíčenie, je vytvorený za pomoci ochotníkov a takmer v každom diele sa vyskytujú nejaké arogantné hovädá či afektované čúzy, ktorí by za svoje správanie zaslúžili poriadnu facku po papuli. Pre mňa nepozerateľný odpad! ()

buchannon odpad!

všechny recenze uživatele

Pan Mirek má potíže a má strach, že brzy umře, to je to jediné, co jsem za pár minut sledování tohoto klenotu pochytil. Jednoduše nejsem schopen zcela pochopit tento pekelně psychologický superpořad, nemám na to mozkovou kapacitu! Proto tě prosím, Mirdo Soukupe, dávej do programové nabídky TV SRRAČKANDOV více selských a zemitých pořadů, aby se chytala i taková obyčejná lopata jako já. Děkuji Mirdo. ()

Reklama

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Můj žebříček guilty pleasure se silně otřásl - Alexandr je proti Barbaře znatelně víc hardcore a je to super! Spousta příšerných nehereckých výkonů, hysterie, afekt, hádky, rvačky, právní nesmysly, bizarní scénáře a často neuhlídané momenty, kdy se situaci posmívají sami herci (mezi nimiž se objevují i pornoherečky) na place. Samozřejmě, většinou se koná ohyzdná nuda, ale výběr nejvypečenějších epizod by kraloval v disciplíně nezáměrných komedií. "Přestaňte tlouct pana odpůrce!" ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Vypjatější a zajímavější než případy u kolegyně Barbary. Mně to přijde docela zajímavé. Právu a soudnictví sice nerozumím ani za mák, ale řekl bych, že takto to asi může u soudu vypadat. Nervy, skákání do řeči, žasnutí nad tím, co říká protistrana. Komparsisté hrající znesvářené strany hrají vždy hodně dobře, opravdu si to vychutnávají a celkově, když zrovna nic jiného nedávají, se na to dá dívat, ba dokonce to dokáže i pohltit. Paradoxní je, že nejlepším seriálem TV Barrandov je ten, který táhnou právě komparsisté. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment by byl, kdyby vždy, když Saša zahřímá:"Tady jste u soudu!" do sebe divák naklopil panáka, a když uděluje navrhovateli či odpůrci pořádkovou pokutu, tak rovnou dva. Případně by se objem alkoholu úměrně zvyšoval či snižoval v závislosti na výši pořádkové pokuty. Tipuju, že už v půlce náhodného dílu by měl divák slušnou hladinku... ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama