foto

Petra Ben Messaoud

  • nar. 15.10.1982 (34 let)
    Sokolov, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2016 Lída Baarová
2015 Přístav (TV seriál)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Nejlepší kamarádky (E16)
2013 Hořící keř
Obyčejný den
Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Klásek a Pampeliška (studentský film)
Obchoďák (TV seriál)
2011 Čertova nevěsta
2010 Zázraky života (TV seriál)
2009 Přešlapy (TV seriál)
2008 Ošklivka Katka (TV seriál)
2007 Velmi křehké vztahy (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Dokumentární

2013 Ženy, které tvořily historii (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace