foto

Anna Polcarová

  • nar. 14.11.1975 (40 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Po dokončení povinné školní docházky navštěvovala soukromé hodiny zpěvu u profesora Josefa Rybičky. Potom, co založil soukromou konzervatoř začala studium zpěvu v oboru POP hudba. Při studiích úspěšně absolvovala konkurz do divadla Semafor, kde působila nejdříve v angažmá a účinkovala v písničkových pořadech a scénkách po boku Jitky Molavcové a Jiřího Suchého v divadle Komedie. Později, aby skloubila i studium na konzervatoři, v divadle Semafor pouze hostovala po boku Pepy Nose v malém sále Karlínského divadla, kde Semafor působil.

V době studií na konzervatoři prošla konkurzem a byla přijata do Karlínského divadla, kde pod vedením režiséra Zdeňka Pospíšila studovala muzikál West side story a další role. Její odchod osudově zapříčinila tragická smrt ředitele divadla. Pod vedením profesorky Jiřiny Stariatové nadále studovala zpěv a připravovala se ke studiu herectví. Natočila a vydala 8 CD „To byly hity" ve studiu Aplaus Karla Peterky a zúčastňovala se různých soutěží. V TV vystupovala s písněmi Ivety Bartošové v pořadech DO-RE-MI, Caruso šou a Vidím se, slyším se. Zazářila v Duchcově na každoročně pořádané soutěži „Růže od Casanovy" s písní „Monte Christo", odtamtud si odnesla vítězství a to hned dvě. Hlavní za první místo v pěvecké soutěži a druhé, když byla úspěšně přijata ke studiu na místní herecké škole při divadle „M" manželů Petrovských. Hereckou školu založil Jan Čenský a Anna na ní úspěšně absolvovala.

Při studiích na herecké škole navštěvovala herecké kurzy v Praze pro ještě větší zdokonalení se ve svém oboru činohry a registrovala se v castingových agenturách. Začala se zúčastňovat castingů do filmů, reklam a seriálů, kde ji dnes můžeme vídat v hlavních i vedlejších rolích. Na svou velkou roli, která by ji vynesla výše a zařadila se tak mezi známější herečky teprve čeká.

Zdroj: Anna Polcarová

Herecká filmografie

2016 Na vodě (TV seriál)
Vzácný muž (E07)
2015 Fotograf
Přístav (TV seriál)
2014 Bony a klid 2
2013 Doktoři z Počátků (TV seriál)
Nepravděpodobná romance
2012 Helena (TV seriál)
Odpad město smrt
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

TV pořady

2015 Soudkyně Barbara (TV pořad)
2010 Show Jana Krause (TV pořad)
2006 Jen blbni! (TV pořad)
2004 Uvolněte se, prosím (TV pořad)
1998 DO-RE-MI (TV pořad)
1994 Caruso Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace