Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (60)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Andy Fehu asi spoléhá na to, že když uzavře pár lidí kamsi do podzemí, kteří z toho samozřejmě vyšilují, napětí se dostaví samo. Bohužel, neděje se tak, téměř všechny interakce mě přišly vycucané z prstu a banda vietnamských neherců to nespraví, tím méně Martin Hub, kterej je sice namakanej a drsnej, ale to je asi tak všechno. Leccos se zlepšilo ke konci, kdy se otevřel prostor i vyprávění se trošku rozjelo a do ruky to vzali Judit Bárdos a Leoš Noha. 50%. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Na jednu stranu je hrozně fajn, že stream jede do vlastní seriálové tvorby, ale na druhou stranu je to formát velmi nepovedený, pro tenhle žánr a námět, kdy se pravidelně daří budovat atmosféru a pak ji umlátit kladivem v podobě týdenního čekání na další díl a v případě závěrečné episody dokonce čekání měsíčního (!!). Jinak je to velmi fajn, herecky to sice občas hapruje, ale vzhledem k tomu, že většinu posádky pěstírny tvoří neherečtí vietmanci a jeden hololebý kaskadér, tak je to úspěch. Gradace na konci byla bohužel slabší, ale furt je to fajn, ale ne tak, jak mohlo. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Hodnotím v předstihu už po šesti dílech. Pěstírna je pro mě velkým, ryze příjemným překvapením. Seriály na streamu byly doposud snad bez výjimky tu uvědomělejší, tu plytší řachandy a najednou se tady objeví tahle temná, dusná, tematicky novátorská věc. Nejslabším článkem pro mě paradoxně představitel hlavního hrdiny, tam mi to herecky drhne. Narozdíl od plešouna a trojice Vietnamců. Ti se mi líbí bez výjimky a jen se zamýšlím nad tím, kde se mezi temi hokynáři a stánkaři vzali herci. Zatím velmi vydařené, doufám a teď už i věřím, že to vydrží. /// Sedm dílů se odvysílalo v pravidelných intervalech. Pak se chvilku čekalo na osmičku, pár týdnů trvalo, než se v katakombách natočila hra, po ní přišla začátkem července (!) devítka, o které diváci kdo ví proč smýšlí coby o posledním dílu- ČSFD se zmiňuje o deseti..? Podtrženo, sečteno- jsem z toho totálně jelen. Seriál good, ale to, jak ho Stream nasazuje do vysílání, to je hotový peklo. Už to nehulte! ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Ale jo, atmosféru to má místy vážně hutnou a depresivní a když si člověk vezme, že je to "jen" internetový seriál televize, která produkuje standardně plky o ničem ve studiu nebo reportážní pořady, tak je to celkem slušné. Doufám v druhou sérii, neb mne závěr, pravda, vůbec neuspokojil a myslím si, že tenhle seriál má potenciál; ideálně kdyby postava Vojtěcha Johaníka aka českého Caseyho Afflecka coby otřesného herce zemřela... 70% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mě nezajímá, že nechtěj poslouchat šikmý držky." Podzemní sólo pro fašistu, smažku a tři vietnamské "kluky" by nebylo špatné, kdyby bylo vcelku a mělo nějaký konec. To dietní dávkování epizod mě totiž celkem otravovalo, vietnamština s titulky taky není moje miska rýže a ještě víc mě štvalo, že se aktuální neotřelé téma nepodařilo naservírovat zajímavěji. Takže hvězdy jsou za padoucha Šemberu a krásnou Rebeku, kteří mě bavili v každém záběru, ale to ostatní byla jen po soustech podávaná depresivní nuda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hrají dva protagonisté videohru „Mortal Kombat“. Přitom je však znatelně vidět na obrazovce vodoznak celosvětového videoherního portálu IGN. Když tedy postavy ,,hráli" hru, tak se pouze dívali na video a přitom mačkali tlačítka na herních ovladačích. (MajklCZsk)

Reklama

Reklama