Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Na začátku byla víra v lepší zítřky. Hranice mezi vykoupením a zatracením je ale povážlivě tenká. Pobyt v zeleni s tropickým klimatem a asijskými specialitami nemusí symbolizovat pozemský ráj.  Pět neznámých lidí. Tři měsíce života. Jeden uzavřený prostor. Zazděním to teprve začíná. Pěstírna má totiž mimořádně dobrou živnou půdu, emoce a plody zla uzrávají pod zemí každým dnem. První thriller českého internetu v režii Andyho Fehu uvádí internetová televize Stream.cz. (Stream.cz)

(více)

Recenze (60)

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Fun a Áda Větvička dali na drogy :) . Martin Hub hraje prkeně. Je to škoda, protože má co hrát a hlavně by se v roli mohl pořádně vyžít lepší herec. Jinak od čtvrtého dílu se to rozjelo tím správným směrem. Klaustrofobická, špinavá, toxická díra má velký potenciál ošklivého psychodramatu. V šestém a sedmém díle se to vydalo docela překvapivou cestou. Závěr není úplně topový, ale celkově je to dobrá práce. 69%. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Za žánr i téma si minisérie zaslouží pochvalu. Nebojí se originality, zkouší hledat vlastní postupy. Bohužel, to ne vždy vychází. Pointa ohledně jednoho ze zahradníků v utajené podzemní zahradě je jasná na první pohled každému, kdo má oči. Některé scény jsou příliš temné a nepřehledné, občas děj nepříjemně poskočí a zadrhne se. Poslední díl se zcela vymknul předchozímu způsobu vyprávění – co tam najednou mělo dělat to strašení? – ukončení mi připadalo spíš jako bezradnost než záměrné trápení diváků nejistotou. /25. 7. 2017/ ()

Reklama

boshke 

všechny recenze uživatele

Ale jo, atmosféru to má místy vážně hutnou a depresivní a když si člověk vezme, že je to "jen" internetový seriál televize, která produkuje standardně plky o ničem ve studiu nebo reportážní pořady, tak je to celkem slušné. Doufám v druhou sérii, neb mne závěr, pravda, vůbec neuspokojil a myslím si, že tenhle seriál má potenciál; ideálně kdyby postava Vojtěcha Johaníka aka českého Caseyho Afflecka coby otřesného herce zemřela... 70% ()

kajas 

všechny recenze uživatele

Báječný námět je bohužel rozpliznutý do nevhodného formátu, kdy je z každé epizody podstatná asi tak třetina stopáže. Fehu dokáže slušně navodit klaustrofobickou atmosféru a v některých momentech člověka až zamrazí, herci jsou správně přirození (škoda nevyužité Judit), ale co je to platné, když konec všechno zazdil (doslova). ()

Garch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Díl první nemá chybu. "To dáš. To víš, že to dáš." Začínám mít pocit, že Andy Fehu, za pár let, jako mezinárodně uznávaný tvůrce, udělá remake své NenasytnéTiffany. ... Další díly drží kvalitu i napětí. .... PS. Ale rozsekat film na deset zhruba dvanáctimunutových kousků a roztahat je divákům týdně po kapkách, čtvrt roku, to není fajn. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě hrají dva protagonisté videohru „Mortal Kombat“. Přitom je však znatelně vidět na obrazovce vodoznak celosvětového videoherního portálu IGN. Když tedy postavy ,,hráli" hru, tak se pouze dívali na video a přitom mačkali tlačítka na herních ovladačích. (MajklCZsk)

Reklama

Reklama