Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (474)

lamps 

všechny recenze uživatele

Sympatický mišmaš, kde si pozorný filmový fanda navzdory řadě blbých zvratů najde to svoje v povedeném parodování Davida Finchera a vtipných odkazech, zatímco divák, který se jde do kina prostě vypnout, prožije 100 minut nezávazné a neutuchající zábavy. Kdyby si film udržel konverzační i příběhový elán první poloviny a nerozmáchl se do takové akční i dějové šíře, mohlo jít bez problému o komedii roku. Více zde. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Jason Bateman se začíná pomalu probojovávat mezi moje nejoblíbenější herce. Ten může hrát snad v čemkoliv a vždycky mě spolehlivě pobaví. Jinak tahle komedie patří k tomu nejvtipnějšímu, co jsem v poslední době viděl. Bavil jsem se od začátku až po netradiční závěrečný titulky. Přemejšlim, jestli je nějakej důvod, proč nedat 5 hvězd. A nic mě nenapadá. ()

Reklama

schizmo 

všechny recenze uživatele

Věc se má tak, že dnešním komediím věřím asi tolik, co dnešním hororům. Většina stojí za pendrek nebo ještě hůř, je trapná. A co se mi líbí, to většinou nechává okolí chladným. Čas od času se ale najde něco, co mě zmasakruje na totálku. Naposled to byl Majk a Dejv sháněj holku, což byla totální bejkárna, ale mě to sedlo tak, že jsem se chechtal ještě dva dny potom. Noční hru jsem nijak neregistroval, dokud mě na ni neopozornilo několik nadšených ohlasů. Nezbývá, než smeknout, neb tohle je komedie přesně dle mého gusta. Humoru je tu celá škála - od totálních vražd a kameňáků, přes standardní žďuchy až po vytříbený inteligentní humor, který vyžaduje koncentraci nebo znalosti řady souvislostí. Zde se komediální žánr docela solidně míchá s akcí a zápletka je nadstandardně rafinovaná. Výběr postav a paleta charakterů se skvěle doplňují, nicméně je zde řada hajlajtů, které vám utrhnou bránici. Mě to teda skvěle sedlo, napoprvé jsem se chodil oplachovat do koupelny, jestli se mi to nezdá :D. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku sa človek namotal na sympaticky pôsobiaci pár, na ktorý sa začali nabalovat v pohode pôsobiace vedľajšie postavy a neblbá zápletka. Po únose som mal v tele vyplavené endorfíny, ktoré mi vyvolávali dojem, že od čias Pařby ve Vegas sa konečne zjavuje štýlová jazda plná pestrých momentov. Bohužiaľ Nočná hra, aj keď má vydarené scény a dobre poprepletaný dej, tak ako celok neprináša nadpriemerný zážitok. Komédia bez stupidit, fekálií, bizardností, ale aj bez faktoru nezabudnuteľnosti. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Snímka je miestami groteskná, ale zároveň režisér nešiel dostatočne hlboko, aby z témy vyťažil maximum absurdností. Film sa proste podaril. Možno je ale škoda, že si ho Jonathan M. Goldstein a John Francis Daley tiež sami nenapísali. Pretože scenár bol, vedľa extrémne dobrého obsadenia, sexy hudby a zaujímavej réžie to najslabšie. A to napriek tomu, že sa snímka celkovo skutočne podarila. V hlavných úlohách je sympatická dvojica Rachel McAdams a Jason Bateman. Hlavnou hviezdou filmu Nočná hra je ale bezpochyby postava policajta Garyho, Maxovho podivného suseda. Celý ansámbel z Nočnej hry hrá dobre, ale je to práve Gary, ktorý si snímku doslova privlastní. Jeho (hoci malá, ale nesmierne zaujímavá) postava je tak skvele delimitovaná a zahraná, že by si zaslúžila vlastný film. Ale zaujímavé postavy sú aj ostatní účastníci piatkového herného večera. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)
  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)
  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama