Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Šest měsíců po zmizení Mikkela, Jonase a Ulricha se síť záhad ve Windenu prohlubuje. Osud světa opět visí na vlásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první sérii jsem hltal, protože sázela na nejistotu a zajímavý nápad, ve druhé už je to takový guláš, časem cestuje každý druhý obyvatel Windenu a nějak to ztratilo pointu. Neříkám, že je to vyloženě bordel, naopak jsem se celkem orientoval, ale pořád mám v sobě pocit, že to je bez větší logiky, dost věcí prostě nedává smysl a je to neskutečně překombinované, až je divákovi vlastně jedno, co se stane dále, protože to stejně dopředu nemůže odhadnout. Zvláštní, místo aby seriál po první řadě vysvětloval, otevírá další linie, ba na konci dokonce i další paralelní svět. S třetí sérií si nejsem úplně jistý... Smíšené pocity. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna seriálu „Dark mě zásadně nepřesvědčila, že se jedná o seriál výrazně skvělý, i když se mu musí nechat, že to je seriál, který může sci-fi fanoušky nadchnout. Sám si ale říkám, jestli už to prostě není moc přeplácané, moc překombinované. Jo, a nebudu lhát, cestování v čase a kauzalita není zrovna něco, co bych u filmů a seriálů příliš vyhledával. Tady mě ale víc mrzí nevyužití atmosféry. Ale je tu místy opět skvělý soundtrack. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pustiť si pokračovanie tak komplikovaného príbehu s tak veľkým časovým odstupom, to trošku potrvá, kým si to človek v hlave “uprace”. Ja som tvrdil a aj tvrdiť budem, že toto je doposiaľ absolútne najlepšia vizitka nemeckej tvorby. Druhá séria si vďaka tajomnu, mystike, hudobnému doprovodu, myšlienke no najmä príbehu - opätovne udržala vysoký nadštandard. Tu sa dá skutočne len ťažko niečo vytknúť! Toto je proste filmársky skvost. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řadu jsem během pár týdnů zhlédl v době premiéry, ale tu druhou jsem po prvním díle z neurčitého důvodu na rok odložil a vrátil se k ní až s premiérou třetí. Během roku z tohoto seriálu stal obrovský fenomén a já úplně chápu proč, je to skvěle natočené a výborně promyšlené, mě ty šokující zvraty ovšem nechávaly poměrně v klidu. Uvidím jak u té poslední třetí a rozhodně od těchto tvůrců rád uvidím jejich budoucí projekt, který má už nyní na Netflixu domov...7,5/10 ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa v druhej sérii poriadne odviazali a tá pôsobí konzistentnejšie a akosi sebavedomejšie, než trochu rozcuchaná prvá sada tohto mystery sci-fi príbehu. Je vtipné, že ak vám niekto rozpovie komplikovaný dej týchto ôsmych dielov, môže vám pripadať, že máte pred sebou nejakú paródiu na množstvo filmov o cestovaní v čase, ale našťastie sa tvorcom darí držať pevne všetko v rukách a vedia, ktorý kúsok na aké miesto v mozaike patrí. Pričom je jasné, že akékoľvek zaváhanie by spôsobilo rozpad celého konštruktu. Dúfam, že tretia séria bude ešte viac zovrenejšia a zážitok bude dokonalý. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (9)

  • V epizodě zazní skladba „The World Retreats“ od hudebníka Davida O'Dowda. (Doomcourier)
  • Ke konci epizody zazní píseň „May The Angels“ od zpěvačky Alev Lenz. (Doomcourier)
  • V epizodě zazní skladba „Thunder“ od australského hudebníka RY X. (Doomcourier)

Reklama

Reklama