Reklama

Reklama

Snímek Siberia sleduje amerického překupníka diamantů Lucase (Keanu Reeves), který vyráží do Petrohradu prodat vzácné modré diamanty pochybného původu. Když se mu obchod záhy zkomplikuje, vydá se na Sibiř hledat svého partnera, který zmizel i s jejich diamanty. Tam se zamiluje do Katji (Ana Ularuová), majitelky sibiřské kavárničky. Čím dál více se zaplétá nejen do jejich vášnivého vztahu, ale také do zrádného podsvětí obchodu s diamanty, z něhož se nedokáže sám vymanit. Lucas zoufale hledá únikovou cestu ze světa, odkud již není návratu. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (126)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý pre Keanua by aj mohol sedieť. Ale rozhodne nie s takým scenárom a takto spackanou réžiou. Zopár mierne otvorenejších milostných scén to rozhodne nezachraňuje. Bolo v tom viac. P.S.: Strašne by ma zaujímalo, že prečo na to „Neo“ kývol? Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Místo děje: Sankt-Petěrburg a Sibiř, Siberia; autor: Scott B. Smith; hlavní postava: americký obchodník s falešnými modrými diamanty, mluví i rusky; překážky: krabička, která falzifikát spolehlivě odhalí a gauner, který obchodníkovi zaplatil zálohu na nákup pravých modrých diamantů a má také krabičku; důsledek: smrt; povinná ženská postava: ano, mluví rusky i anglicky, na sblížení se s Američanem doplatí, ne ale životem; konec: moc pozdě. P.S. To jsou řádky o příběhu, ne o filmu z něj. https://www.macguffin.cz/ ()

Reklama

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Keanu bludi v nejakom prdelakove na Sibiri, sem tam si s niekym pokeca pretoze riesi nejaky problem s diamantami. Obcas si to rozda s jednou hnusnou Rumunkou a cele to dorazi kratka prestrelka v ktorej uz nemali dost penazi na zvuk. Vysledok je jedna velka nezazivna nuda a absolutne zbytocny film. 1/10. ()

griph odpad!

všechny recenze uživatele

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ  Diamanty? Rusáci? Hmm.. celej skript je postavenej na "takhle to chodí v Rusku, takhle v Americe" a časem to začne kurevsky srát, pak občas nějakej ten šuk, ruský kecy, kecy a zase kecy, to je zhruba celej film. Jedna scéna mě, ale celkem rozesmála, svou debilitou, Katja se vkrade Lucasovi do kšeftů a pak pláče, že musí sakovat péro místrovi. A koho vůbec zajímaj ty zkurvený malý mrdky, co si můžeš strčit do prdele jako anální kolík? Už je to dlouho, co jsem viděl trajler, ale nemám kurva tucha, co jsem to musel být za píču, aby mě tohle jen trochu lákalo. A ten konec? Dobrý vidět Kýnovo oko. :) ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Siberia má jen dvě polohy. Reeves má šutr, Reeves ho má jako šutr. A jelikož nadržená sibiřská servírka zná těch poloh mnohem víc, mohou se měknoucí překupníkův mozek a srdce učit noty labutí písně.. Prachbídný scénář plný piglování, tupých dialogů a mouder o trpělivosti vede utrápeného Keanua za ručičku až k fatálnímu finále a celé je to svou atraktivitou srovnatelné s pozorováním odlupující se tapety. Takhle to dopadne, když se Baba Yaga vrátí na svou rodnou hroudu a místo headshotů upřednostňuje cumshot.. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se Winnipegu v Kanadě a v Rusku v St. Petersburgu. (ČSFD)
  • Značka vodky Sibirskaya Rosa – v překladu „Sibiřská rosa“, která se objeví ve filmu, ve skutečnosti neexistuje. (ČSFD)

Reklama

Reklama