Reklama

Reklama

Children of the Corn: Runaway

Trailer

Poté, co se děti zmocnili celého Gatlinu a vyvraždili většinu dospělých, rozhodli se následovat „Toho, jenž chodí mezi řádky“ do pole s kukuřicí. Ne však všichni. Těhotná Ruth se rozhodne skoncovat s dětským kultem a prchnout co možná nejdále od Gatlinu i Zla, které ho ovládá. Třináct let se jí dařilo žít i se svým synem Aaronem v anonymitě, cestovali z místa na místo, až je jejich kroky zavedli do malého městečka Luther v Oklahomě, kde by chtěli konečně žít normální život. Ruth si najde práci v místní autoopravně, je jim umožněno bydlet v jednom starém domě a strašně ráda by poslala Aarona konečně do školy. Jenomže její temná minulost ji dostihne i zde. Nejprve se jí začnou vracet krvavé vzpomínky a následně si povšimne, že se děti v Lutheru začnou chovat divně. Zvláště pak má divný pocit vždy, když se nedaleko objeví roztomilá holčička ve žlutých šatech. Je jasné, že „Ten, jenž chodí mezi řádky“ jí nedá pokoj už nikdy, pokud se mu ještě jednou nepostaví a nebude bojovat o svůj i synův život… (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

S výnimkou pár zle zahraných momentov v závere, sa jedná o technicky najserióznejší film série. Ale je to nuda. S necharizmatickými hercami, a desiaty raz na podobnú tému a smrteľne vážne. Najväčšie céčka série ma bavili viacej. Ps: Po rokoch som kukal nejakú hororovú sériu, tak si spomienkovo opäť zostavím rebríček. Od “najlepšieho” po najhorší: S01, S04, S08, S10,  S02, S03, S06 (ehm), S09, S07, S05. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Návrat kultovej série sa vydaril a pripomenul mi, že je najvyšší čas aj túto sériu pozrieť opäť od prvej časti rovnako ako som si pripomenul piatky trinásteho či helloween. Herecké výkony troch ústredných postáv sú výborné, avšak Marci Miller či Jake Ryan Scott priam excelujú. Naozaj si viem len veľmi ťažko spomenúť na tak dobré výkony v hororoch posledných rokoch. Aj keď mnohým divákov príde dej filmu pomerne nezaujímavý až nudný, sú to kukuričné deti a v podstate práve to je ich čarom, že napriek tomu, že sa takmer nič nedeje majú výbornú atmosféru. Ak porovnáte očakávanie z tohtofilmu a očakávania z annabell 2 tak Gulager zvládol soju úlohu oveľa lepšie, či už strihom, kamerou ale hlavne neopakovateľnou atmosférou, ktorú vie priniesť málokto. 85% ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Jubilejné desiate pokračovanie Kukuričných detí, a na moje počudovanie celkom dobré. V porovnaní s debilnou deviatkou „Genesis“ to bolo pre mňa až pohladenie po duši. Blondínka pochádzajúca z Gatlinu, ktorá kedysi patrila k vraždiacej detskej sekte, ako tehotná utiekla a po rokoch sa jej podarilo aspoň ako tak usadiť v malomeste a nájsť si prácu. No musí bojovať aj o život svojho syna, pretože deti sa chovajú akosi divne a mŕtvol pribúda. Takže minulosť sa vrátila. O tejto časti sa našťastie konečne nedá povedať, že by s Kukuričnými deťmi nijako nesúvisela. Scenár nie je síce úplne ideálny a pomaly to speje k predvídateľnosti, no záverečné minúty ma aspoň trochu prekvapili. Vrážd je našťastie dostatok a film ma nenudil, čo sú vlastne najväčšie plusy. Keby boli všetky novšie pokračovania (čiže od štvorky vyššie) aspoň na takejto mierne nadpriemernej úrovni, tak by séria v takomto bahne určite nebola. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přeživší kukuřičná holka cestuje či spíše prchá se svým synem před minulostí i halucinacemi, které možná nejsou tak úplně halucinace. Kukuřičná série mi nic moc neříká, ale tady je to asi jedno. Jestli si dobře pamatuju, tak tohle téma nikdy nebylo o nějaké temné atmosféře, ale spíš o postavách zmanipulovaných a zlých dětí. A ty jsem tady postrádal. Sice tu byla holčička s potenciálem, ale ten zůstal nevyužit. Dvě krvavé scénky film také dvakrát nevytrhly a sled vidin a flashbacků byl spíš protivný. Co se herců týče, tak jsem čekal to nejhorší, ale tady jsem byl celkem překvapen. Nikdo mi nebyl vyloženě protivný a Marci Miller v hlavní roli se mi dokonce líbila. Ale to je asi to jediné dobré, co můžu o filmu říct. 25% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Tahle kukuřičná série, šla celou dobu tak nějak mimo mě. Vybavuji si,  že v dětství jsem viděl jeden díl, jednalo se zřejmě o díl pátý a od té doby, jsem se k tomuhle Hororu už nevrátil. A co jsem se tak díval, tak ty předešlé Kukuřičné děti, za moc asi nestojí. Každopádně, brzy má vyjít v pořadí 11. film, má se zřejmě jednat o remake, vypadá to i na vyšší rozpočet, takže jsem zvědavý a právě proto, jsem dostal chuť na tenhle zatím poslední díl. Není to úplně nejhorší, jsou tu dvě solidní, krvavý vraždy (jinak ale to, že namachrovanýho černouška, dokáže sejmout i malá holčička, to je prostě k smíchu), Marci Miller, když nebyla zrovna zpocená a umaštěná od oleje, tak nevypadala nejhůř (v reálu pěkná modelka), ale jinak je to přesně celé takový vidlácký, přímo točené pro lidi z amerického prdelákova, kteří si to DVD v místním, špinavým lokálu, za pár babek koupí. A na ty low 360p záběry z dronů, jsem už celkem alergický. Neurazí to, ani nenadchne. A že nemám moc rád děti v Hororech, na ten remake se celkem těším. (127. hodnocení) Edit 29.3. 2023 - remake otřesný. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama