Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všichni na MS létají letadlem nebo jezdí svým autobusem. Ne tak Slováci pod Hrouzkem. Ti jedou vlakem, protože D1... Co všechno asi tahle dlouhá cesta přinese? A co přinese pro tým? (Televize Seznam)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

10 % pokles v porovnaní z predchádzajúcimi epizódami pretože odrazu majú Slováci navrch...Češi majú Hlinku, my Róberta Filca, Julka Šuplera a Vladimíra Vújteka, lebo nie sme nacisti. My sme nikdy neboli Protektorát...a povinná korektnosť, LGBT hráč a detailný záber na nápis Židenice, bezb toho by to nešlo. Bolo by to za tri, ale ako napísal Cheeter, najlepšia epizóda série tak 4*. Kto nezažíva pravidelné výjazdy fanúšikov hostí na zápasy (či už futbalové ale hokejové) niečo z toho nepochopí...#spartakbanik ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pár zapamatovatelných hlášek se zde najde, předevší ty adresované Brnu, jinak se ale zase dostavuje klasický český (ne)humor dnešní doby, který mi přestává sedět i k samotnému Langmajerovi. ()

Dusty56 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slovenský národní tým jede na MS do Prahy vlakem. Díl opět stojí především na skvělém Langmajerovi (nejenom jeho řeč k manželkám), trochu to kazí Piškula. Člověk se zasměje a to je to hlavní. ()

Reklama

Reklama