Reklama

Reklama

Epizody(8)

Obsahy(1)

Slavie sice postoupila do ligy, ale na to, s čím přichází tým po dovolených se vážně nedá koukat. Guha přibral, ostatní prochlastali celou první půlku léta. Bída. Hrouzek v tom má jasno – s tímhle se extraliga hrát prostě nedá. Manažerka přichází s řešením. Posilou. Což by bylo možná fajn, kdyby nešlo o Slováky. Ty Hrouzek v hokeji fakt nesnáší. Ty vole, čobolové. To prostě nechceš… A tak chce pryč, výš. Nejlíp do repre. Bude to ale ta česká? (Televize Seznam)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (47)

celticek 

všechny recenze uživatele

Snad i nejlepší série. Jako bývalému fotbalistovi (jak mi říká bývalý hokejista) se to líbí víc než přebor. Ale 4 hvězdy dát nemůžu. Suchánek je trapák. Nic jiného než dělat ze sebe blba za prachy nemůže. Tragéd. To samé si myslím o Genzerovi, který tady ani nehraje:))) Langmajer je výborný a Vágnerová jakbysmet. Táhnou celý seriál. Od začátku jsem Hrouzkovi přál, ikdyž trénoval Slovensko. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série má zase, stejně jako předchozí dvě, spoustu skvělých hlášek, který Hrouzek sype z rukávu prakticky pořád. Dokud se příběh odehrával na tréninku, v šatně, ve vlaku, nebo na hotelu, neměl jsem problém. Ten nastal až při samotným mistrovství světa. Chápu, že herci nemůžou předvádět nějáký extra hokejový výkony, takže tempo jako z krajskýho přeboru jsem v pohodě zkousnul. Horší to bylo ale s tím, co se během těch zápasů dělo - požádání o ruku, Hrouzek se modlí, Guha, Dolinek, nebo Franta jdou poradit na střídačku při finále. A těch nesmyslů tam bylo víc.  Jasný, je to komedie, ale jako velkej hokejovej fanda tyhle věci nemůžu přehlídnout, takže za to hvězda dolů a 69%. ()

Reklama

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla dobrá, druhá o hodně slabší. A teď pozor - třetí je parádní pecka! Už jen trojka Langmajer, Vágnerová a Isteník "hrají" tělem a slovem jak bohové. Do páté epizody jsou to plynulé a až brutální útoky na bránici. Další tři mírně poleví, ale to je jen dojem z předchozího namlsání, protože samostatně taky obstojí. Poklona Kolečkovi, že pro sérii vytvořil takové množství gagů, myšlenek a postřehů. ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

První série za mě furt nejlepší, ale stále parádní díly ve 3. sérii, hlavně hlášky směrem ke Slovensku a Brně byly top a ani by mi nevadilo, kdyby to takto zůstalo zakončené. Samozřejmě bych na další sérii hned kouknul, ale přišlo mi tohle jako důstojné zakončení a nevím ani, kam dál by se to mohlo pohnout. Jinak Covid zde velmi pomohl, že stadiony zejí prázdnotou a dobré byly i záběry ze zápasů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hrouzek trenérem slovenského národního týmu - asi nejlepší série Lajny a za mne nejvelkolepější seriál z českého internetu  ( ikdyž to možná patří mezi klasickou tv tvorbu když má Seznam vlastní tv ). Za větší peníze, obsazení mezinárodní a lokace od Prahy, Bratislavy až Tatry, to nemá ani většina celovečerních domácích filmů. První díly s křečovitým navážení se do Slováků bylo neskutečně trapných, ale nakonec to vyvážil ten zbytek. Langoš a jeho osobitá herecká jízda na jednotku s hvězdičkou. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (14)

  • Ve finále s Ruskem nemají ruští hráči vesměs na helmách plexi, čímž ale porušují pravidlo číslo 31 odstavec IV. pravidel Mezinárodní hokejové federace, kterými se Mistrovství světa řídí. (mkali)
  • Když slovenští hokejisté hrají prodloužení v semifinálovém zápase, na ledě můžeme v obou mužstvech vidět 5 hráčů a brankáře. Od začátku sezóny 2016/2017 však došlo ke změně pravidel a prodloužení se v české extralize i na mistrovství světa hraje systémem 3 hráči na každé straně a brankáři. (ELBobes)

Reklama

Reklama