Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (15)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl druhé série, o kterém mohu upřímně prohlásit, že se mi líbil. Znovu to tvůrci velmi přehnali s lysohlávkami a vznikla naprosto šílená jízda. Obrovská plejáda nejrostodivnějších postaviček, spousta zábavy a především naprosto dokonale vypointovaný a vtipný závěr. Že by se to přeci jen příjemně rozjelo? [80 %] ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Plná palba, nebylo o čem uvažovat. Tohle byla perfektní epizoda a naprostý odvaz, tvůrci tohoto seriálu musí být psychicky narušení. Naštěstí. Scéna po titulcích byla naprosto dokonalá. ()

BrMikes 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě dost možná nejoblíbenější epizoda celého seriálu. A jedna z těch nejzábavnějších vůbec. Totálně ujetá a při tom vlastně geniálně vystavěná. Tolik zábavných postaviček a momentů, šílená akce a vlastně i zdravá porce deprese a rodinného rozkladu. Při tom se člověk nepřestává smát. Zkrátka a dobře dost možná jeden z vrcholů seriálu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • V jednom z flashbacků dělá Rick cheeseburgery a říká, že mu to připomíná film Toma Cruise, kde dělal drinky. Nepamatoval si název snímku a došel k závěru, že se jmenoval „Kuchyně“ (v originále „Cuisine“). Skutečný název filmu je Koktejl (1988). (Kubaaa97)
  • Paraziti využívající lidský vzhled a vzpomínky jsou podobní červům, kteří jsou hlavními antagonisty japonského anime Kamen Rider Kabuto (od r. 2006). (Kubaaa97)
  • Několik Rickových zbraní připomíná střelné zbraně z videoherní série „Halo“, zejména Rocket Launcher (SPNKR) a MA5. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama