Reklama

Reklama

Příšerky pod hladinou

  • Španělsko Deep (více)
Trailer 5

Obsahy(1)

Animovaná komedie Příšerky pod hladinou přinese podvodní zábavu na více, než jeden nádech. Zemi zaplavily nekonečné oceány, lidstvo se odstěhovalo o dům dál a veškerý život na dokonale modré planetě obstarávají roztodivní tvorové z hlubin. V jednom podmořském údolí žije chobotnička Deep, neurotická kreveta Alice a nemotorný mořský ďas Evo. Tři kamarádi znamená taky třikrát více průšvihů, ten poslední je ale opravdu kolosální. Jejich údolí hrozí zkáza a naprosto nepravděpodobná sestava musí rychle povýšit na hrdiny a najít záchranu. Cestou se k nim přidá muréna stejně hladová jako osamocená a dohromady objeví vodní svět, o kterém neměli ani ponětí. Čekají je rybí zombies, zpěvačka na Titanicu, zaplavená Broadway nebo chladná Arktida. Když je všude voda, to největší dobrodružství je mokré! (Bontonfilm)

(více)

Videa (11)

Trailer 5

Recenze (29)

Master19 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu nechápu spoustu věcí. Proč Španělé situovali část děje do Ameriky? Proč je hlavní hrdinou otravný, nudný sopel? Proč tvůrci podupali snad všechny fyzikální zákony? Nebyl bych hnidopich, ale zapojování elektrické prodlužky, jiskření kol, exploze nebo ozvěna.... to všechno pod vodou?!?! To už je teda moc. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Začnu pozitivně. Je to hezky animované a podmořský post-apo svět je celkem dobře vymyšlený (třeba zombie piraně jsou podle mě dobrý nápad). O to víc člověka štve, jak nudný příběh se v něm odehrává, jak je to celé buď nevtipné nebo trapné nebo infantilní a jak bezcharakterní postavy se v něm pohybují (je tam tak jedna + ještě jedna, ke které jsem nějak sympatie bůhvíproč měl). Navíc, co se těch postav týče, většina z nich leze na nervy a je dost nesympatická. A co se týče děje - on nejen, že je nudný, on je i strašně divný a jsou v něm obrovské nelogičnosti. Já vím, je to animák pro děti, ale taky by se to mohlo řídit alespoň základní logikou. Tekoucí láva ve vodě??? A plně funkční vesmírná loď plná elektřiny, která je pod vodou??? Sorry, ale čeho je moc, toho je prostě příliš. Navíc to, že se to odehrává v postapokalyptické Zemi (což je na animák pro děti zajímavý námět), není plně využito a to je taky škoda. Podívat se na to dá, ale povedené to fakt není. 2* ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ako to vo väčšine prípadov býva: nádejný začiatok sa pomerne rýchlo vyšumí a potom je vidieť už len strmý pokles. Animák Deep čerpá hlavne od „Nema“, ale svoj „originálny nápad“ nedokáže dostať na väčšiu úroveň. Slabý animák len pre tých najmenších. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerný animák z podmorského sveta, ktorý podľa mňa dosť vykráda animáky podobného typu a aj napriek vcelku kvalitným animáciám dosť nudí. Páčilo sa mi tam pár hlášok, napríklad odkaz na Titanic z roku 1998 alebo iné drobnosti. Ale inak sa budete ako dospelák nudiť, pre deti by to mohlo byť ok. 50 % ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Když, jsem viděl kdysi trailer říkal jsem si, že to bude těžká sračka, ale docela mě to překvapilo. Největší problém vidím v humoru, který absolutně nefunguje (pokud tam teda vůbec je) a v tom, že ke konci mě příjde, že tak rvou násilím songy. Nejlepší postava je ta krevetka, která tam měla být hlavní místo té trapné chobotnice pak ještě ujde ta muréna a zbytek stojí za kulové. Film má jeden podařený song (tu krevetku s těmi kraby) a docela dobrý nápad s tím proč ti lidé opustili Zemi. P.s. doporučuji vypnout mozek jelikož, když u toho budete přemýšlet tak to těžce hapruje Za 1 jak se mohlo tolik lidí vlézt do takové vesmírné lodi Za 2 jak mohly ty zvířata vědět kam mají letět (nebo, že by znaly Mars) o tom jak by potom ty zvířata rozmrazily ani nemluvě Za 3 největší perla jedna z postav prohlásí, že jim pomůže jen velryba,kterou, ale dlouho neviděl což je sice pěkné, ale když někdo žije věčně pod balvany s kolonií a nevylézá ven tak to dá snad logiku, že nikoho neuvidí ()

Galerie (38)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama