Reklama

Reklama

Akční park

  • USA Action Point (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Všemi oblíbený ztřeštěnec Johnny Knoxville se vrací se svými třeskutě vtipnými kaskadérskými kousky v komedii Action Point. Knoxville se představuje v hlavní roli muže jménem D.C., potrhlého majitele laciného zábavního parku, ve kterém jsou všechny atrakce stavěné s minimálním ohledem na bezpečnost, ale s důrazem na maximální zábavnost. Ve chvíli, kdy za D.C. přijíždí jeho pubertální dcera Boogie, se kterou se dlouho neviděl, je v sousedství otevřen korporátní megapark, který ohrožuje budoucnost Action Pointu. Aby zachránil milovaný park i vztah s dcerou, D.C. je ochotný se svojí partou vyšinutých zaměstnanců riskovat úplně všechno a předvést ty nejšílenější kousky. U filmu, v němž nechybí úžasné vtípky, krkolomné kaskadérské kousky ani medvěd, který usrkává pivo, se budete smát z plných plic. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (66)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Těžká letní retro pohodovka ze starý Ameriky, kde ještě něco znamenala vlastní zodpovědnost za blbost a nebylo tolik zasr*ných pravidel. Primitivní srandy dost, pořád baví Knoxvillea idiotský charisma, stunty a Pontiuse roztomilý neherectví, alko medvěd sympaťák. Nejsem schopný říct jak je něco takovýho dnes vůbec relevantní (symbolicky jsem šel sám do téměř prázdnýho kina, plus dle čísel jde o kasovní propadák), určitě to není nic pro upjatý přecitlivělý kaktusy ani možná dnešní mladou generaci dávno po MTV. Hrstka ale určitě ocení, třeba mě jako odkojenýho Jackassem a s celoživotní slabostí pro dělání píčovin, dohnal ten demoliční závěr a vůbec starosvětský fuck off nádech filmu až téměř k slze. (reálná předloha zde) ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Necekal jsem zazraky, ale i tak me to zklamalo. Napad na saskovani v zabavnim parku je idealni material, aby se Knoxville vyradil a skutecne neuplyne snad pet minut, aby nekdo nekam neupad, neco na nekoho nespadlo a podobne, jenze tvurci to neumi podat, takze to pusobi, ze se to deje jen tak mimochodem, jako kulisa filmu a i kdyz je to misty trochu usmevny, ze by se u toho dalo nejak nasmat, to se rict neda. Herecka sestava je samozrejme naprosto mimo, ostatne ani nemaj co hrat, ale bohuzel i ten Knoxville, kterej je vetsinou v podobnejch rolich jistota, tu nic moc nepredvadi a vypada spis jak prestarlej pedofil. Par momentu se tu najit da, ale jinak nuda. ()

Reklama

koty2201 

všechny recenze uživatele

Vyzerá to tak, že Johnny Knoxville už posledných pár rokov zanevrel na normálne filmy. Pretože aj v tejto odbočke od Jackass je to prakticky stále Jackass. Len je to obalené jednoduchým príbehom, ktorý nie je nijak originálny. Ale bohužiaľ, nie je vôbec vtipný a ani raz som sa nejak extra nezasmial. Predpokladám, že aj tu došlo k mnohým zraneniam pri natáčaní. Obdivujem, že sa na to tí herci dajú aj v takomto vysokom veku. Takže keď to tak zhrniem, tak ak chcete nijak nehrané a bláznivé kúsky tejto Jackass bandy, tak si od nich pozrite tie filmy. A nie toto, čo sa snaží byť klasickým filmom, ale veľmi to nevyšlo. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Johnny Knoxville…..myslím, že tohle jméno samo o sobě stačí. Má zábavný park, má tam atrakce a všichni z nich padají….konec, tečka, finito. Dějově (boj dvou sousedních podniků) jako z osmdesátkové komedie, stylizací klasický Jackass. Jednovečerní zákusek…..nic, co by mělo univerzitního profesora zvednout ze sesle. ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k prozatimním počinům Johnnyho Knoxwille bych tenhle snímek zařadil do průměru. Dočkáme se samozřejmě opět různých ztřeštěností, ale oproti takovému Jackass je tohle slabší odvar. Ale vzhledem k tomu, že je inspirován skutečným příběhem jednoho parku, jsou tvůrci nuceni držet se námětu a z tohoto úhlu pohledu si myslím, že z toho vytřískali maximum, co se ztřeštěnosti týče. Další důležtý prvek je příběh samotný a tady mi chybí trochu větší propletenost postav. Vztah otec vs dcera ještě dobrý, ale zbytek osazenstva (neméně bláznivý :) ) už postrádá trochu té vzájemné chémie a to je dost na škodu, protože všichni herci sem sednou jak prdel na hrnec a tak je stačilo jen trochu popostrčit a bylo by to. Možná si to měl Johnny režírovat sám. Takhle jsou to jen slušné 3. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (7)

  • Počas záverečných titulkov bežia nevydarené scény. (Johnny.ARN)
  • Zranění, která Johnny Knoxville utrpěl během natáčení, byla například: čtyři otřesy mozku, zlomená ruka, dva vylomené zuby, několik řezných ran, natržený meniskus a další. (MeanWhile)
  • Původně byla do role Four Finger Annie obsazena Instagramová hvězda Ceilidh Joy Garten, ale později byla nahrazena herečkou Brigette Lundy-Paine. (Dr Lizal)

Reklama

Reklama