foto

Brigette Lundy-Paine

  • nar. 10.8.1994 (24 let)
    Dallas, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Fair and Balanced
2018 Akční park
2017 Skleněný zámek
Svatba na divoko
Zmenšování
2015 Iracionální muž

TV seriály

2019 Atypical (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2018 Atypical (TV seriál)
Ernest Shackleton's Rules for Survival (S02E10)
Ritual-licious (S02E09)
Living at an Angle (S02E08)
další epizody (10)
2017 Atypical (TV seriál)
The Silencing Properties of Snow (S01E08)
I Lost My Poor Meatball (S01E07)
The D-Train to Bone Town (S01E06)
další epizody (8)
2014 One Bad Choice (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace