Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná komediální minisérie z prostředí policejní služebny v pražských Holešovicích. (Stream.cz)

Recenze (25)

Torpid odpad!

všechny recenze uživatele

Jiří Maryško a celé Demago je minimálně zajímavej divadelní originál, i když lístek bych si na něj nekoupil. Z toho mála, co jsem viděl jde o jakousi míchanici chtěnné trapnosti, improvizace a pološílenství. Problém mám s tím, že tam, kde se diváci smějí se mi v deviti z deseti případů napíná žaludek až do bolesti. Žádná zábava ani žádné další katarze.Tolik o divadle. Tenhle seriál mi nepřijde ani tak špatný, až by byl dobrý. Nebo legrace na Soukupova majora Maisnera.? Nevím, co tím tvůrci chtěli říci a krom tohodle textu to ani nehodlám zjišťovat. Tupá vychcaná podbízivost, marný pokus o jednoduchý humor - nejhlubší odpad. tvůrcům se napříště vyhnu a zde po druhém díle končím. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl pět dílů, také jinak 75 minut a i když se snažím hodnotit až poté, co vidím celou sérii, tady musím udělat výjimku, protože mám obavy z toho, že při sledování další patnáctiminutovky by se mé vlastní orgány pokusili spáchat seppuku a játra se s ledvinama vzájemně přátelsky pobodat. Za celou tu dobu jsem se zasmál jen jednou (!), což je kurevsky málo a navíc je to parodie na reklamní video na limonádu/energeťák Dominika Haška (a příbuzných včelařů). Jsou tu tři herci, z nichž jeden nejspíš hrát neumí vůbec a tváří se, jako kdyby mu někdo napcpal do recta minimálně půlmetrovej stojan na deštníky, druhej se snaží o cosi, co nejspíš má být moravský přizvuk a působí jako přihlouplý ochotník (třeba je to záměr, co já vím) a třetí je Maryško, což je sice dobrej herec (najděte si na youtube jeho improvizaci "Zvoní doktor Keorkan"), ale nemá tu co hrát. Je to fakt strašný, strašný, strašný, odporný, bez humoru a tupé asi jako nůž vyrobený z tvarohu s jahodovou příchutí. ()

Reklama

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Vadí mi, když v některých částech naši vlasti mluvěj lidi ještě v roce 2017 jako hovada.To za prvé.Za druhé to postrádá jakýkoliv vtip, je tam jen pár příšerně přehrávajících idiotů.Možná v divadle by se to sneslo, ale na obrazovce to působí příšerně. Odpadoví Policajti z předměstí jsou proti tomuto paskvilu umělecké dílo. ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tak žádný intelektuální výkvět to není, ale celkově Fízlárna (po)bavila. Vtipy na Brno se neomrzí. Respektive by se omrzely, kdyby ti asijští vesničani nebyli tak omezení a maloměšťácky se nevztekali pokaždé, když si s z nich někdo dělá srandu... 70% #hrdytupyprazak ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tomuhle chybí všechno, co by měl komediální seriál ve skutečnosti mít. Párkrát jsem se pousmál nad neskonalou pitomostí moravského poldy a vyčůraností toho českého. Jinak tomu ale chybí hlavně náboj a propracované zápletky. Ty vytvořené jsou jako z mateřské školky, sranda je na úrovni žáka první třídy. Bim bác někoho po hlavě, rádoby vtipné hlášky moraváka a jeho historky a pár tak neskonalých absurdit, že je to spíše trapné než směšné. Navíc představitel moravského policisty naprosto nepochopitelně neustále civěl do kamery. Ještě bych chtěl upozornit na naprosto špatnou kameru, střih a místy i problémy se zvukem. Ani herecké hvězdy v epizodních rolích tento seriál před nízkým hodnocením neochránily. Právem! ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama