Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná komediální minisérie z prostředí policejní služebny v pražských Holešovicích. (Stream.cz)

Recenze (25)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Za tři pětky mám u nás prkennó tojku aj s hercnó ve vratech, do piče. No nedám takový love za sranec." Nástup Rudy Kyselky na Obvodní oddělení Holešovice mě dost bavil, ale pak už to bylo horší. Nicméně tlustý strážmistr, s hodnostním označením rotný, dopraváckou košilí, bermudami po tatovi a střílící hlášky v hantecu byl vynikající. Taky "to" Hrabák mělo své světlé chvilky, ale keptn byl takový slabší a mafiány placené Malé Bobeš, tak to bylo vyložené neštěstí. Z komentářů svých kolegů jsem pochopil, že má úroveň klesla na absolutní dno, když se mi tohle celkem líbilo, ale ona neklesla. Já ji tam měl vždycky. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Zatím jsem viděl pět dílů, také jinak 75 minut a i když se snažím hodnotit až poté, co vidím celou sérii, tady musím udělat výjimku, protože mám obavy z toho, že při sledování další patnáctiminutovky by se mé vlastní orgány pokusili spáchat seppuku a játra se s ledvinama vzájemně přátelsky pobodat. Za celou tu dobu jsem se zasmál jen jednou (!), což je kurevsky málo a navíc je to parodie na reklamní video na limonádu/energeťák Dominika Haška (a příbuzných včelařů). Jsou tu tři herci, z nichž jeden nejspíš hrát neumí vůbec a tváří se, jako kdyby mu někdo napcpal do recta minimálně půlmetrovej stojan na deštníky, druhej se snaží o cosi, co nejspíš má být moravský přizvuk a působí jako přihlouplý ochotník (třeba je to záměr, co já vím) a třetí je Maryško, což je sice dobrej herec (najděte si na youtube jeho improvizaci "Zvoní doktor Keorkan"), ale nemá tu co hrát. Je to fakt strašný, strašný, strašný, odporný, bez humoru a tupé asi jako nůž vyrobený z tvarohu s jahodovou příchutí. ()

Bigrambo 

všechny recenze uživatele

To je pokračování Policajtů z předměstí? Tam se dalo aspoň dívat na ty krásné velké (o)(o) oči Dáši Dáškové, ale tady? Humor aby člověk pohledal, což je u komediálního seriálu trochu problém... A to jsem ho poctivě hledal až do konce... ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Tak žádný intelektuální výkvět to není, ale celkově Fízlárna (po)bavila. Vtipy na Brno se neomrzí. Respektive by se omrzely, kdyby ti asijští vesničani nebyli tak omezení a maloměšťácky se nevztekali pokaždé, když si s z nich někdo dělá srandu... 70% #hrdytupyprazak ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nepovedená záležitost se vyznačuje nezdařenými pokusy o humor, které vždy končí v naprosté trapnosti. Špatně vypointované, neuhlídaná stopáž jednotlivých scén, které jsou často příliš dlouhé nebo příliš krátké. Klišovitý nápad ukázat policajty jako bandu tupounů. Jediné plus za neokoukané herce. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

STREAM a TV Seznam se tentokrát moc nevytáhli. Šestidílný miniseriál zaujme snad jen prvním a čtvrtým dílem. Ostatní jsou těžké sračky s minimem humorných situací a dobrých hlášek. Ruda nejvíc pobavil svým buranským příchodem, u kterého jsem se skutečně nasmál nejvíc. Říkal jsem si, že to bude snad dobrý seriál, nicméně opak byl pravdou. Většinu trumfů vytáhli tvůrci hned v úvodu a pak už jen vařili z vody a vymýšleli jednu trapnost za druhou. Navíc to nebylo ani moc směšné. Hodně těžký průměr – spíš podprůměr, který dva dobré díly moc nezachrání. Prosím další díly už nechci…!!!45% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Maryška mám rád, je to milý sympaťák, ale ani ten tohle moc nezachránil. NA to, jak jsou díly dlouhé, je v nich málo vtipu a hodně vaty. Např. vězeň byl zcela nevyužit. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Jednou to vyjde. Snaha Streamu přiblížit se klasickým sitcomům je velká, občas to vyjde, občas ne. Fízlárna má některá dobrá rozhodnutí (např. vězeň v cele nebo Dittrichovo jídlo), ale celkový dojem by u mě vylepšilo např. větší "parťáctví" postav anebo projednou nemít nějakou postavu, která je wrestlingovým termínem "heel", takový spíš anti-hrdina než hrdina. ()

zette odpad!

všechny recenze uživatele

Jak mam na Streamu podobne serialy rad, tak s Fizlarnou slapli hodne vedle. Ubohy humor, nulove zapletky, pitome postavy... Nevidim jedine pozitivum. ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

Pana Maryška mám mocinky, mocinky rád a proto mne velmi těší, že se mu to tak hezky povedlo. Netřeba více poukazovat na to, že je ku hovnu, bohatě postačí doporučit Fízlárnu. Hotová erupce moudrosti. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Už jsem si zvykl na rozřazování miniseriálů od Streamu do tří škatulek podle hodnocení. V první skupině jsou kvalitní počiny, nad kterými člověk rád stráví svůj volný čas a ještě je velká šance, že se dobře pobaví (např. Autobazar Monte Carlo). Do druhé skupiny patří seriály nemastné neslané či "výkonostně" kolísavé, které ale neurazí a člověk je bez problémů dokouká (např. Pěstírna). A do třetice je zde skupina seriálů, které jsou tak nezajímavé, nevtipné a nudné, že se dokoukávají s velkými problémy a někdy se to ani nepovede. Mně se to u Fízlárny nakonec povedlo, ale to zřejmě jen díky tomu, že má pouhých 6 dílů. Na rozdíl od Pouti ještě bez zajímavého hereckého obsazení, které vypadá spíš jako vytažené z nejbližšího maloměsta. ()

MiaMahoney odpad!

všechny recenze uživatele

Jeeee, hehe! Moravák s hantecem v Praze! Hahahaaaa, rýpání se v hovnu! Huhuhuhahahaaa chacháááá, piča a kurva! No tak přesně na tohle jsem čekala celou dobu, konečně zase kvalitní seriál, u kterýho jsem si okamžitě poprskala monitor tlačenkou! Ježišmarjá, ten Moravák je naprosto úžasnej, jak von tam valí ten hantec do těch cajzlovskejch gum, rozumíš, to je prostě úplně supa! Jako a ten Maryško, jo, von bude určitě děsná svině, je to strašně napínavý, jak von se jako z toho průseru dostane, žejo... A teď hele jak si vůbec nerozumijou, prostě prdel dokonalá, ne! A kdo vymýšlí ty gagy, to musí být fakt hlava, já bych to jakože nedala, takhle vyladěný srandy! Su jako i ráda, že to běží na těch internetech, protože si to můžu pustit kdy chcu a ne, že jako musím přepínat mezi Výměnou manželek nebo Soudkyní Barbarou! Škoda jenom, že tam nehraje třeba Vydra, Paulová nebo ta Brožová, to je krásná ženská, můj starej to řiká furt! Mně by se tam zase líbil Novotnej, nevim vůbec, kam jako zmizel, to byl aspoň poctivej bavič, ten to nešidil, dycky se tak jakože zapotil a to je jasný, to je z toho, jak mu to myslí, to já poznám, protože když u nás s babama v úklidovce taky dělám srandu, tak se potim úplně stejně! Jako akorát se mi nelíbilo, jak si dělají srandu z pana prezidenta. Myslim si, že řikat mu "ovar" je takový dost neslušný, dyť má jenom tři brady, co já bych za to dala! Navíc on neni vůbec blbej, šak furt válí ty... no, ty jeho bontony! Snad ho zase zvolíme, no musíme, protože on má rád ty hospůdky a srandy a přece to je naše kultůra, no né?! ()

Bozvav odpad!

všechny recenze uživatele

Stream má velmi protichůdné pořady, dělící se na tři kategorie. Ty chytré a přínosné, ty jednoduché, ale vcelku zábavné a úplné sračky. Tento pořad patří jednoznačně do třetí kategorie.Víc než dvě epizody jsem bez lexaurinu nezvládla. ()

Torpid odpad!

všechny recenze uživatele

Jiří Maryško a celé Demago je minimálně zajímavej divadelní originál, i když lístek bych si na něj nekoupil. Z toho mála, co jsem viděl jde o jakousi míchanici chtěnné trapnosti, improvizace a pološílenství. Problém mám s tím, že tam, kde se diváci smějí se mi v deviti z deseti případů napíná žaludek až do bolesti. Žádná zábava ani žádné další katarze.Tolik o divadle. Tenhle seriál mi nepřijde ani tak špatný, až by byl dobrý. Nebo legrace na Soukupova majora Maisnera.? Nevím, co tím tvůrci chtěli říci a krom tohodle textu to ani nehodlám zjišťovat. Tupá vychcaná podbízivost, marný pokus o jednoduchý humor - nejhlubší odpad. tvůrcům se napříště vyhnu a zde po druhém díle končím. ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Vadí mi, když v některých částech naši vlasti mluvěj lidi ještě v roce 2017 jako hovada.To za prvé.Za druhé to postrádá jakýkoliv vtip, je tam jen pár příšerně přehrávajících idiotů.Možná v divadle by se to sneslo, ale na obrazovce to působí příšerně. Odpadoví Policajti z předměstí jsou proti tomuto paskvilu umělecké dílo. ()

tančísvlky 

všechny recenze uživatele

Vôbec nie zlé a mám pocit ,že snaha o výrobu humoru sa slušne podarila. V tom bahne čo vzniká takmer všade sa táto séria podarila. Jiří Maryško je skutočne veľký "tahoun" tejto série... ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Stream občas vypustí geniální věc, jako je Autobazar Monte Karlo nebo Kancelář Blaník. Bohužel na jeden takový povedený seriál vypustí 5 totálních odpadů o ničem, jako Chrocht! nebo Fízlárna. 90 minut ztraceného času bez vtipu nebo čehokoliv jiného. ()

Reklama

Reklama