Reklama

Reklama

Batman a Harley Quinn

  • USA Batman and Harley Quinn (více)
Trailer

VOD (1)

Když se dvojice ničemů Poison Ivy a Jason Woodrue přezdívaný Floronic Man vloupá do laboratoří S.T.A.R. Labs a ukradne tajnou složku, zločin a anarchie jako by dostaly zelenou. Na případu sice pracují Dark Knight a Nightwing, jenže musí vsadit na jednu divokou kartu: Harley Quinn! A tak Harley, nedávno propuštěná z ústavu Arkham Asylum, která se snaží zbavit se nálepky superzločince, znovu oblékne kostým a spustí svou vyřídilku. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

Shakers 

všechny recenze uživatele

Musím sa priznať, že som celkom sklamaný. Keď som videl tie známe mena tvorcov, tak som sa najskôr potešil, ale potom som rýchlo vytriezvel. Batman a Nightwing fajn, ale ta Harley Quinn mi tam moc nepasovala. Nie v tejto polohe. Úvod mi prišiel zaujímavý a aj záver, ale inak ma prostredná časť nebavila. Škoda. DC malo voľakedy namakané animáky, ale tento je ďalší z nich čo ma nebavil. A inak, skôr by som to premenoval na Nighwing a Harley Quinn ;) . P.S.: za titulkami vás čakajú dve scény. 65% - 3* ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdo by to byl čekal, že z komiksového animovaného filmu mě nejvíce nadchne muzikálové číslo. Ale scéna v baru je prostě dobrá a obě písně, hlavně tedy ta první, jsou docela chytlavé. Navíc je to laděno do humoru, což se s postavou Harley Quinn dalo čekat. Po dlouhé době komiksový animák, který mě bavil. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Zrejme najvtipnejší DC animák, ktorý sa neberie vážne podobne, ako sa neberie vážne Harley Quinn. Tá je síce stále sex symbol Gothamu, ale nerobí jej problém smrdieť, prdieť a zvracať. Mám taký dojem, že aj pred tým sexom sa chcela ísť osprchovať, ale nakoniec vášne prevládli. Občas sa tu vyskytne zbytočná scéna, čo je škoda, pretože príbeh je dosť hutný na to, aby bez problémov zaplnil aj dvojhodinovú stopáž. Prekvapí aj záver, ktorý ide proti všetkým očakávaniam megafinále a zase v ňom prevládne vtip. 70% ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

"Smells like discipline". Asi čím jsem starší, tím jsem větší exot, ale mně se tahle ptákovina prostě líbila. Nightwing get laid, ale hlavně celá ta scéna v motorestu byla dokonale uhozená. Částečně sebeparodující pojetí tomu sedělo, na druhou stranu to nebylo dotažené až do takových měřítek jako předchozí pocta šedesátkovému hranému Batmanovi, tudíž zde zůstaly klasické žánrové propriety a konstrukce. I proto mi je jasné, že tohle se asi jako celek moc lidem líbit nebude a fanouškům žánru komiksových animáků asi už vůbec ne. Přesto, nebo právě proto si jdu ještě jednou pustit "vypalovačku" Don't pull your love. PS: nebylo by marné otevřít tady někde skutečnou nálevnu/bistro Superbabes. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Batman a Nightwing musia spojiť svoje sily s Harley Quinn aby zabránili Poison Ivy zmeniť svet na burinu. Prevedenie: Celkom dobré dobrodružstvo, ktoré ale spolieha na to, že divák pozná Batmanovo univerzum. Neznalec sa veľmi ľahko stratí v postavách aj v deji. Pocity: Páčilo sa mi niekoľko dobre cielených vtipov a aj forma animáku, ktorý ja viac situovaný na dospelé publikum. Pridaná hodnota: Pobavil som sa a bolo mi ponúknuté celkom zaujímavé dobrodružstvo dokonca so spevom v bare. Škoda súbojov, ktoré tam vlastne absentovali a záverečné titulky prišli ako blesk z čistého neba. 65% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Rozpočet činil 3,5 milionu amerických dolarů – prodejem nosičů (DVD a Blu-ray) snímek vydělal lehce přes 2 miliony. (fiLLthe3DD)
  • Po úspěchu filmu Batman vs. Joker (2016) bylo rozhodnuto, že bude tento snímek uveden v kinech. Projekce se ovšem konaly v limitovaném počtu kin a probíhaly pouze jednu noc. Dle serveru The Numbers film vydělal 39 091 amerických dolarů, stránka Box Office Mojo však uvádí částku 6 448 dolarů. (fiLLthe3DD)
  • O animaci se postaralo jihokorejské studio DR Movie. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama