Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Slovensko Trojitá hrozba (více)
Trailer 2

Skupina hrdlořezů dostane zakázku zabít bohatou dědičku čínského miliardáře, která chce část svých peněz darovat na boj proti zločinu. Zdá se, že se žena smrti nevyhne. Naštěstí ale narazí na tři bývalé čínské vojáky, kteří jsou odhodlaní jí pomoct... Komando několika zabijáků napadne základnu MI6 v jihoasijské džungli poblíž města Maha Jaya. Žoldnéři vystřílejí obránce a z vězení osvobodí nebezpečného teroristu Collinse. Základnu pak následně vyhodí do vzduchu. Co, však zabijáci nevědí, je, že jejich útok přežil jeden z obránců, Jaka. Ten za několik dnů ve městě v nelegální aréně, kde se pořádají turnaje v thajském boxu, najde dva z útočníků, Payua a Long Feie. Jaka přímo v aréně vyzve k souboji Payua a při souboji mu řekne, že ho chce zabít. Komando, které napadlo základnu, nezabilo jen najaté vojáky, ale i ženu Jaky. Jaka však svůj souboj s Payuem prohraje. Zraněného Jakau vezme Payu do svého domu, kde se Jakaovi snaží vysvětlit, že Payu a ani Long Fei nechtěli na základně nikoho zabít, že sami byli podvedeni zabijáky, kteří si je jako místní stopaře najali. Payu a Long Fei věřili, že jsou na humanitární misi. V té době do města přilétá čínská dědička bohatého realitního podnikatele, Xian. Ta je rozhodnuta část svého jmění darovat na boj proti místnímu zločineckému syndikátu. Jaka z domu uteče a přivolá na Payua a Long Feie policisty. Ti oba muže zatknou a převezou je na policejní stanici. V té době jde Collins se svými zabijáky do akce... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (111)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tu neni veľmi o čom. Človek presne vie, do čoho ide, keď si toto zapne. Prvolplánový scenár, neutíchajúca akcia, flashbacky a súboje. Našťastie, Tim Man opäť spravi lskvelú prácu a bojovky sú lahôdky pre oči. Celé je to takéto poctivé Bčko, ktoré z vás rýchlo vyprchá, ale bojový svet fanúšikov roky čakal na súboj Adkins - Jaa - Uwais a dočkali sme sa. Záverečný súboj skvelý. A potešili aj ďalší bijci, takže ja ako fanúšik bojoviek som s došiel na svoje. Pre nezainteresovaného je to ale katastrofa. 4 z 5 ()

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

Film je jasné béčko, nikdo asi nečekal nic jiného. Problém je, že to je béčko nepovedené a to prakticky ve všech ohledech. Potencionálně zajímavá, i když neobjevná zápletka, se rozpadne tvůrcům pod rukama během prvních 20 minut, postavu Iko Uwaise scénář postaví do nevděčné úlohy tvůrce jednoho z nejvíc wtf plánů, co jsem v poslední době viděl, komando padouchů se chová taky jak po lobotomii a hrdinům vše dost ulehčuje, do toho hodí scénárista sem tam nějakou scénu úplně od věci nebo jako že emotivní flashback, který má vysvětlit úplně zmatenému divákovi, na co se to sakra dívá, ale udělá to maximálně to, že vše působí ještě směšněji. Přehnané používání angličtiny filmu taky nepomáhá, protože se mi zdálo, že to ještě zvýrazňuje kvalitní herecké výkony asijských postav. Aspoň obstojně to uhráli Michael Jai White, Scott Adkins a Celina Jade. Občas se objeví povedený vtípek, většina dialogů a hecování mezi zdejšími bijci jako by někdo vystřihl z příručky "100+1 hlášek, které musí být v akčním béčku". No, ale abych se dostal k tomu, kvůli čemu byl tento film natočen. Naneštěstí kromě závěrečné několikanásobné bitky, kde konečně dají více prostoru Adkinsovi, který dokáže aspoň na chvíli rozproudit krev už téměř spícího diváka, je to i v tomto zásadním ohledu bída. Bitky nejsou moc dlouhé, nejsou moc dobře natočené a choreografie taky nezaujala. Ale hlavně podle mě nemají tu dravost a tvrdost, kterou by opravdu potřebovaly. A i jedna výživnější (krvavější) přestřelka má dost podivný střih (střih nakonec není moc dobrý v celém filmu) a zcela dementní chování všech zúčastněných. Night Comes For Us je vedle tohohle fakt klenot :)) 3/10 za závěr a sympatickou Celinu. ()

Reklama

Figu 

všechny recenze uživatele

Akční fanda béček by si s takovýma jménama ve fight bijáku měl smlsnout jako prase! No, zase to není na tak známý ksichty taková hitparáda, jak by se mohlo očekávat. A tam je v mých očích právě kámen úrazu. Já bych radši viděl daleko víc bitkaření Adkinse a Jai Whita, než duo malejch mrštnejch žluťásků. Můj poslední "velikej" oblíbenec z východu byl Jet Li, těmhle nemůžu přijít moc na chuť, stejně jako celýmu filmovýmu světu asiatů... Jinak v rámci žánru Trojitá hrozba svojí povinnost určitě plní. 55% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Hovoril som vám, že mám plán." – „Perfektný plán. Skoro sme skapali." Príjemne deväťdesiatkové. Jesse V. Johnson servíruje akčnú jazdu obsahujúcu prehľadné súboje, kvalitné prestrelky, zopár reálne vyzerajúcich výbuchov a to všetko s poctivými kaskadérskymi kúskami. Bolo vidieť, že chalani si na tom všetkom dali záležať, čo oceňujem. Horšie už ale je, že Triple Threat ako celok veľmi nefunguje. Proste je to niečo, ako ázijská verzia Expendables - dáme dokopy najväčšie béčkové hviezdy súčasnosti, trochu sa medzi sebou pobijú, postrieľajú. Dobre to vyzerá, dobre sa nato pozerá, ale nejakú emóciu tu hľadať ťažko. 60 % P.S.: Scottovi náramne sedia záporné úlohy, takže aj tentoraz si svoj part vychutnal, len škoda, že k jeho "bojovému využitiu" došlo až v samotnom závere. Možností sa núkalo viac. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Povedený akční béčko, na který jsem se hodně těšila, a za mě prostě spokojenost. Kdo čeká propracovaný příběh s excelentními hereckými výkony, bude nejspíš zklamaný, ale kdo chce vidět různorodou akci, bude podle mě spokojený. Scénář má svý mouchy, Ikův plán jsem moc nepobrala, složitěji už to snad vymyslet nemohl, trošku víc americkýho vlivu, ale jinak proti tomu snad nic nemám. Bavila jsem se, děj odsýpal, zajímavý lokace, sem tam vtipná hláška a parádní herecká sestava. Přeloženo. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (4)

  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)
  • Zbraně použité ve filmu byly: útočná puška AK-47, M4, Steyr AUG 77 a Tavor. Dále se ve filmu objevil kulomet M60 a granátomet M32. (K98)

Reklama

Reklama