Reklama

Reklama

Dokonalý voják

  • USA The Shadow Effect (více)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý thriller, který hraje na to, že se hlavnímu hrdinovi děje něco jiného a on neví, jestli je to skutečné, nebo jsou to jen opravdu zlé sny. Námět není špatný, digitální provedení násilných smrtí už je horší, no a samotné odhalení toho, jak to všechno je, už nic nenapraví, naopak může klidně diváka ještě více zklamat. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Sním či bdím, neustále si říká Gabriel Howarth, u kterém by nejeden řekl, že prostě blbne. Má divoké a hodně reálné sny, ve kterých se dopouští násilných činů a když se ze zpráv dozví o nějakých politických atentátech, hned je posedlý myšlenkou, že v tom má prsty on. Psychiatr se mu tedy koukne na zoubek, ale marná sláva, záhy vyjde najevo, že ty sny jsou něco víc, než jen obyčejné sny. A tak se Gabriel rozhodne vypátrat, o co tady vlastně jde. Povědomé? Aby ne. Svým způsobem je to překopaný námět Bourneho od literárního autora Roberta Ludluma. Ale je fakt, že je hodně viditelná snaha se od Bourneho oprostit a jít si svou vlastní cestou. A jestli se to podařilo už musí posoudit samotný divák. Rozpočet byl omezený, což je místy znát, ale i tak se snímek nejeví jako vyloženě špatný. Naopak. Zábavnou thrillerovou formu má, byť se jedná o jednoduchý a dalo by se i říct, že zcela prostý obyčejný příběh. Celkový dojem také povyšují herečtí protagonisté snažící se z toho vyždímat, co se dá. Atmosféra si dokáže udržet napětí a to i ve své velkorysosti, do poslední chvíle, tajemno v daných aspektech vývoje děje. Zmiňovaného Bourneho se sice vyrovnat nemůže a snad to nebylo ani cílem, avšak přesto se jedná o příjemný biják, ve kterém možná leckdo nalezne i nejrůznější odkazy na všelijaké starší snímky. ()

Reklama

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V zapomenutí dávnych bojov dobra a zla z popola vystúpil zabijak, ktorý nechápe prečo Prestížne klony sedia nad záchodovou misou. Ani priateľka veľa nepovie, ani T-1000 a dokonca ani démonický Rhys zo sivým vlasom. Či by jeden nezosivel z tak debilnej kamery a nudného scenára ? Herci sa nepredávajú, rutina kde len pozrieš. CGI krv je povinnosťou, lenže aj výstrely z pištolí. Kde nič nie je ani smrť neberie, no stále lepší zabijak ako Condor. Drvivú, kvalitnejšiu, emočnejšiu rovinu a útok na Vás prinesie Source Code, Edge of Tomorrow a Motýli efekt. (videné 20.03.2018, BDrip) ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Proč vznikají takové filmy je mi záhadou. Dokonalý voják je hnusný mišmaš snad 4 známých filmů, které nejdou vůbec do sebe. A přesto někoho napadlo spojit Univerzálního vojáka, Osudový dotek a další snad 3 filmy, aby vznikl tupý, hnusný, levný film, který se snaží tvářit jako béčkový, ani nevim jestli sci-fi nebo akčňák. Těch 90 minut jsem protrpěl. Jo a ty triky? Bože... ()

Thommy91 

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu funguje jenom Cameron Gigandet. Všechno ostatní je bohužel otřesně tupé. Faktické díry ve scénáři, hloupé dialogy, postavy jednající v odporu s logikou, příšerná režie (kolikrát i vidíte herce dát se do pohybu na povel "akce")...Ale co opravdu bolí, je levná CGI na každém kroku. Od výstřelu po tekoucí vodu. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • V čase 01:12:20 stojí Gabriel a doktor každý v jiné řadě pracovních stolů, v čase 01:12:40 jsou ale oba ve stejné řadě stolů. (Globus_Jirka)
  • V čase 42:24 zastavuje Gabrielův pick-up přímo u bíle skrvny na straně parkoviště, v čase 42:26 stojí o několik metrů dál, stále na straně parkoviště, bokem k budově na jejíž terase nejsou vidět žádné osoby. V čase 42:30 se Gabriel otáčí a mírně přes pravé rameno sleduje dvě osoby na terase budovy. Při pohledu z vnitřku auta je ale vidět zrcátko, to svědčí o tom, že auto stojí předkem k budově. Celou tuto scénu zakončí v čase 42:42 odjezd z parkovacích míst uprostřed parkoviště, kdy navíc opět chybí osoby na terase. (Globus_Jirka)
  • V čase 23:45 páchá Gabriel (Cam Gigandet) sebevraždu omračujícím granátem, který nemá smrtící účinek a určitě není doprovázený zábleskem velkým jak třípatrová budova, za kterou se sebevražda odehrává. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama