Reklama

Reklama

Dokonalý voják

  • USA The Shadow Effect (více)
Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (32)

Acrobat odpad!

všechny recenze uživatele

V zapomenutí dávnych bojov dobra a zla z popola vystúpil zabijak, ktorý nechápe prečo Prestížne klony sedia nad záchodovou misou. Ani priateľka veľa nepovie, ani T-1000 a dokonca ani démonický Rhys zo sivým vlasom. Či by jeden nezosivel z tak debilnej kamery a nudného scenára ? Herci sa nepredávajú, rutina kde len pozrieš. CGI krv je povinnosťou, lenže aj výstrely z pištolí. Kde nič nie je ani smrť neberie, no stále lepší zabijak ako Condor. Drvivú, kvalitnejšiu, emočnejšiu rovinu a útok na Vás prinesie Source Code, Edge of Tomorrow a Motýli efekt. (videné 20.03.2018, BDrip) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Hodně slabý thriller, který hraje na to, že se hlavnímu hrdinovi děje něco jiného a on neví, jestli je to skutečné, nebo jsou to jen opravdu zlé sny. Námět není špatný, digitální provedení násilných smrtí už je horší, no a samotné odhalení toho, jak to všechno je, už nic nenapraví, naopak může klidně diváka ještě více zklamat. ()

Reklama

Drom 

všechny recenze uživatele

Komu jsem co udělal, že je mi servírováno jedno lepší, než druhý? Tuhle kravinu jsem normálně musel po nějaký hodině vypnout. Nejen že to byl film, kde na sebe ti dva co chvíli řvali a obviňovali se, ale přišlo mi to tak strašně nerealistický a k neuvěření. To si ti tři!!! scénáristi a dva!!! režiséři nemohou zkusit ty scény představit v reálným životě? Nebo se fakt takhle lidi chovají? Jako já si taky zařvu, hlavně na zvířata s obligátním nápadem začít lítat po bytě ve dvě v noci a rvát se. Nebo když jeden z nich dostane nějakej chytrej nápad, ale... A to nemluvím o sklatbě scén. No fuj. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek zabíjí jakési politiky a vždy po misi se zabije tím restartuje cyklus a probouzí se znova v jiném těle (nějak jsem nepochopil, že nenašly jeho dna, ale srát na to asi) . Po čase začíná mět vzpomínky na své mise a snaží se zjistit co se s ním děje. V podstatě kopírka Univerzálního Vojáka (kterýkoliv díl) Resident Evila a našlo by se toho i více třeba Všechno Nejhorší (kterýkoliv díl). Manželka toho chlápka je hodně sympatická ženská za ni hvězda za film dvě naopak mínusy za digitální výbuchy, které vypadají jak z produkce Asylumu digitální krev a úvodní scénu s zastřelením dvou ochrankářů , která je pitomá a připomíná Matrix. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Blbárna. Týpkovi se zdá, že zabíjí lidi a pak se vždycky probudí s hlavou v záchodě. A tak postupně zjišťuje, co za tím vším vězí. Už po prvním výbuchu bylo vidět, že to bude nízkorozpočťák a splňovaly to i všechny ostatní aspekty. Zápletka příšerně vykonstruovaná, herci sotva průměrní, to samé akce a jen Bůh ví, co vedlo Meyerse k tomu, aby se toho všeho zúčastnil. Každopádně moc se nesnažil. Nicméně buď jak buď, mělo to docela spád, takže se to dalo přežít, ale rozhodně se nejedná o nic k doporučení. 25% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • V čase 01:16:27 je vedle Gabriela na sloupu nakreslená nebo obtisknutá noha, která má 6 prstů. (Globus_Jirka)
  • Během scény, kdy spolu Reese (Jonathan Rhys Meyers) a Gabriel (Cam Gigandet) hovoří, dopadne mezi ně omračující granát, který vzápětí exploduje. Když pomineme fakt, že tento granát je určen k vyřazení motorických funkcí a neměl žádný účinek ani v bezprostřední blízkosti, můžeme si všimnout, že tento granát má stále zastrčenou pojistku. Takže exploze není možná. (Thommy91)
  • V čase 01:12:20 stojí Gabriel a doktor každý v jiné řadě pracovních stolů, v čase 01:12:40 jsou ale oba ve stejné řadě stolů. (Globus_Jirka)

Reklama

Reklama