Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ryan Pierce je slavná lifestylová moderátorka, připodobňovaná ke slavné Oprah. Ryan už spoustu let neviděla své kamarádky, a tak se rozhodne pozvat je na dámskou jízdu v podobě výletu na hudební festival Essence v New Orleans. Těmito kámoškami jsou Sasha, bývalá novinářka z časopisu Time, která nyní vlastní bulvární časopis, ale finančně na tom není moc dobře. Další členkou je Lisa, zdravotní sestra a věčně upjatá matka, která od rozvodu neměla muže. A Dina, což je velice rázná a impulzivní žena, která miluje večírky a kterou právě vyhodili z práce, protože zmlátila kolegu, který jí omylem snědl jídlo. Všechny čtyři kamarádky si říkají Hedvábničky. Krátce po příjezdu do hotelu Sasha obdrží fotografii, na které Ryanin manžel Stewart líbá jinou ženu. Kamarádky to Ryan oznámí, ale ta připouští, že si je situace vědoma, a řekne ostatním, že se Stewartem chodí na terapie, kde řeší jeho nevěru. (TV Nova)

(více)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (34)

angel74 

všechny recenze uživatele

Tomuhle rádoby komediálnímu peklíčku kraluje nechutnost a uřvanost. Těžko bych hledala něco, co by se tu dalo chválit. Nenapadá mě nic jiného, než že se tvůrci chtěli dámám tmavé pleti pomstít, když o nich natočili takhle přízemní film, který ke konci nezachránil ani záblesk myšlenky ve veřejném projevu moderátorky Ryan Pierce, v němž otevřeně přiznala zklamání ze svého manželství. (15%) ()

fiLLthe3DD odpad!

všechny recenze uživatele

Celé mi to dosti připomínalo filmový Sex ve městě - akorát s černoškami v hlavních rolích, jejichž přeafektované herecké projevy a rádoby vtipné přisprostlé hlášky byly natolik otravné, že ze snímku učinily nekoukatelnou hrůzu... Odpad! dávám jen výjimečně, ale tento film mě od začátku do konce s*al takovým způsobem, že jej s potěšením udělím :) ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že to bude jen trapná komedie, což vlastně je, protože postavy jsou tu uřvané, což naprosto nesnáším, ale nakonec si uvědomíte, že ty charaktery nejsou až tak zlé a že je vaše osudy sem tam i zajímají. Alespoň u některých. A některé vtipy rozhodně nejsou špatné a smál jsem se u nich. Jen je to zbytečně dlouhé. ()

Mishqo 

všechny recenze uživatele

70% ... Vskutku vydarená čierna ženská emancipovaná komédia. Tiffany Haddish kraľovala v kvartete kamarátiek. "You gotta do it like a Brazilian wax. Just yank everything out at once. Now, she gonna feel like her uterus is on the paper and she's gonna scream, but it's way better than waterboarding the bitch." ()

vurhor 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě zaujal především tím, že na čsfd má 44%, ale na Rotten tomatoes se pohybuje kolem 85%. Tak jsem si řekl, že si o tom udělám vlastní názor... Nu, je to trapná podprůměrná komedie, jenž spoléhá na uřvanost, chlípné sexuální fóry a nudnou nadsázku. Jinými slovy - peklo. (Ještě k tomu při těch "haha" scénách často hraje hudba jak z porna kategorie "MILF Big tits humping") Ale! V poslední třetině se film krapánek polepšil přidáním zajímavého elementu dramatu mezi hl. protagonistkami, který mě přesvědčil, že to nakonec zas až taková hrůza není. Ale je to furt špatný. Nezasmál jsem se ani jednou. A co se toho vysokého hodnocení na RT týče - buď mají Američané hrozný smysl pro humor, nebo prostě musím být Američanem, abych ten humor ocenil. Lepší 2* ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Prvý film produkovaný, napísaný, režírovaný a hraný Afroameričanmi, ktorý zarobil viac ako 100 miliónov amerických dolárov. (dwdb)
  • Film bol poslaný do kín pod menom "Southern Essence". (dwdb)

Reklama

Reklama