Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

bobstock 

všechny recenze uživatele

Tradiční čínsko-americká kompilace. Dodejte nám jednoho tupého, nasvaleného Američana a my přihodíme čínskou super hvězdu, komika, létajícího kaskadéra a kung-fu mástra Jackie Chana. Co jsem čekal jsem dostal mnoho výbuchů, střílení, mlácení do kulí a spousty umělého pozadí ala porno hvězdy z brazzers..45% ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pôvodne mal namiesto Cenu hrať Stallone. Ej škoda, to by boli teprve panoramata! Takto sme dostali namiesto botoxovej obrny tú reálnu. A toto stálo 80 miliónov, pričom lepšie gagy, ktoré tu prezentujú Chan s bezcenným, máte v Roháči, ale za 80 centov. Pilou Asbaeka mám ale rád, pretože vie svojou charizmou dať filmu šmrnc a oproti hlavnej dvojici hrdinov aj humanoidný výraz. Čo sa prekvapivo v atraktívnej podobe ukázalo aj u čínskych herečiek. ()

Reklama

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Zoufalý úvod Hidden Striku, který v divákovi zanechává spíše dojem podprůměrného akčního digitálního bordelu, střídá ve své druhé polovině ráz a stává se poměrně zábavnou chanovskou co-op mlátičkou. Ačkoli jsou příběh i charaktery jednotlivých postav postavené na vodě a divák trpí, tak chemie mezi Jackiem a Cenou funguje na jedničku, což tak částečně kompenzuje výše zmíněné neduhy. Z akčních scén stojí za zmínku především nápaditá pěnová sekvence, jež Vám připomene legendární akrobatické kousky cirkusového souboru Cirque de Soleil. Jednoznačně nejslabší film Scotta Waugha a začínám se obávat i o čtyřku Postradatelných. Dvě hvězdy. 😕 (30.07.2023) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

S ohliadnutím na to, že Hidden Strike mal postupne asi 5 rôznych názvov, prechádzal náročnou post produkciou, roky ležal v trezore a úprimne som myslel, že sa ho nikdy nedočkám, tak relatívne fajn. Prvá polovica zoznamuje s dejom, postavami, prostredím, je vcelku vážna a úprimne nie moc zaujímavá, Druhá už prepne do klasickej chanovskej akčnej komédie, pre tentokrát skôr buddy typu keďže Jackiemu zdatne sekunduje John Cena, a tá je o dosť lepšia. Dej je primitívny, dialógy plné klišé, spracovanie a tech. stránka vzhľadom na utratené milióny nič moc (neviem koľko sa natáčalo vonku ale viacero scén pôsobí nechutne digitálne, CGI a akoby boli celé natočené pred zeleným plátnom). Jackie už má bližšie k 70ke ako k 60ke, takže je jasné že v akcii a bitkách nemôže mať takú bláznivú choreografiu ako za mladi, ale na svoj vek predvedie stále slušné kúsky (vrcholom je scéna s penou). John Cena je omnoho viac doma v humorných scénach než v dramatických (v ktorých absolútne nefunguje) a s Jackiem mali dokopy počas filmu vcelku fajn chémiu. Záverečná scéna s kamiónmi, kde išli fyzikálne zákony na dovolenku pobavila, podobne ako aj making of zábery pri záverečných titulkoch, na ktorých vidno že Cena (a aj Chan) si natáčanie tejto jednorázovej čínskej odbočky od Hollywoodu (určite veľmi solídne zaplatenej) vcelku užíval a je škoda, že niektoré z jeho improvizácií v dialógoch sa nedostali aj do finálnej verzie filmu. Vo výsledku: pohodová jednohubka na odreagovanie. 55-60% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Producenti tentokrát k Jackiemu přihodili vskutku mimořádně osvalené individuum, jehož předloktí jsou srovnatelná s lýtky průměrného muže a nadloktí se stehny. Ale v jádru je to dobrák, má třeba tuze rád roztomilé muslimské sirotky, o které se "dojemně" stará (blééé). Jackie má taky rád sirotky. A navíc má i trochu komplikovaný vztah se svou pěknou dcerou. A všichni společně bojují proti zlým žoldákům, kteří chtějí ukrást ropu patřící Číně. No, a jelikož Jackiemu bylo v době natáčení (2018) koukám už... už hodně, samozřejmě se nechá hojně nahrazovat dublérem, nebo si pomáhat technikou. A "díky" velice nešikovné režii jsou tyhle momenty zřejmé na první pohled. Ale to nahrazování by mohl samozřejmě kritizovat jen pitomec, Jackie je náhodou frajer, většina chlapů v jeho věku leda už tak sedí doma u televize, nebo krmí v parku holuby. Spíš mě zklamal silně debilizovaný děj, protože vzájemné "komické" špičkování obou hlavních aktérů bylo přímo bolestně trapné. Ale dětem do 12 let se to možná bude líbit. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)
  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)

Reklama

Reklama