Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Marcos22 

všechny recenze uživatele

Zoufalý úvod Hidden Striku, který v divákovi zanechává spíše dojem podprůměrného akčního digitálního bordelu, střídá ve své druhé polovině ráz a stává se poměrně zábavnou chanovskou co-op mlátičkou. Ačkoli jsou příběh i charaktery jednotlivých postav postavené na vodě a divák trpí, tak chemie mezi Jackiem a Cenou funguje na jedničku, což tak částečně kompenzuje výše zmíněné neduhy. Z akčních scén stojí za zmínku především nápaditá pěnová sekvence, jež Vám připomene legendární akrobatické kousky cirkusového souboru Cirque de Soleil. Jednoznačně nejslabší film Scotta Waugha a začínám se obávat i o čtyřku Postradatelných. Dvě hvězdy. 😕 (30.07.2023) ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Neškodná blbina sympatická tím, že je aspoň nonstop akční a pořád se tam něco děje. Je jasný, že Jackie má to nejlepší za sebou, ale akci ještě pořád v pohodě zvládne a jeho souhra a špičkování s Johnem Cenou funguje celkem slušně. Jenom škoda slabýho CGI a místy hodně přehnaný akce popírající fyzikální zákony hlavně cisternové finále, ale jako nenáročná jednohubka bez vyšších ambicí je to docela fajn.65% ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

Čínská low cost variace na Mad Max: Fury Road se špačkujícím se Jackie Chanem a Johnem Cenou. Jsou vlastně i horší nápady na to jak poskládat dohromady akční film. Zvlášť když se po otravném úvodu trochu víc vykašlou na digitální orgie a začnou dobře využívat přednosti (komediální i pohybové) obou hlavních bijců. 6/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když řeknu, že ve filmu s Jackie Chanem hrál nejlíp John Cena, dokonce byl i vtipnější, tak je něco na pováženou. Samozřejmě nechybějí na konci pod titulky pokažené záběry, ale celé je to takové divné. Ale zase vím, že Čína má koupené ropné rafinérie v arabských zemích, to bych raději Tchajwancům jako Pekarová nebo Vystrčil neříkal. Jenže ta digitálnost scén z toho hodně čouhá, příběh je prostinký, což by ani nevadilo, kdyby byl chytře vedený a nabízel něco navíc. Ale tady ani ty akční scény moc nefungují a příběh se rozpadá na několik vzájemně vlastně nesouvisejících podpříběhů, z nichž nejtrapnější je péče bývalého bodyguarda o chudé muslimské sirotky v zapadlé vesnici. NA druhém místě trapnosti jsou výčitky dcery, že ona a matka ho skoro neviděly, a v závěru, jak mu řekne, že nyní jeho obětavou práci pro vlast konečně chápe. Btw, by mě zajímalo, jak se tam odtud nakonec skutečně dostali? ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Producenti tentokrát k Jackiemu přihodili vskutku mimořádně osvalené individuum, jehož předloktí jsou srovnatelná s lýtky průměrného muže a nadloktí se stehny. Ale v jádru je to dobrák, má třeba tuze rád roztomilé muslimské sirotky, o které se "dojemně" stará (blééé). Jackie má taky rád sirotky. A navíc má i trochu komplikovaný vztah se svou pěknou dcerou. A všichni společně bojují proti zlým žoldákům, kteří chtějí ukrást ropu patřící Číně. No, a jelikož Jackiemu bylo v době natáčení (2018) koukám už... už hodně, samozřejmě se nechá hojně nahrazovat dublérem, nebo si pomáhat technikou. A "díky" velice nešikovné režii jsou tyhle momenty zřejmé na první pohled. Ale to nahrazování by mohl samozřejmě kritizovat jen pitomec, Jackie je náhodou frajer, většina chlapů v jeho věku leda už tak sedí doma u televize, nebo krmí v parku holuby. Spíš mě zklamal silně debilizovaný děj, protože vzájemné "komické" špičkování obou hlavních aktérů bylo přímo bolestně trapné. Ale dětem do 12 let se to možná bude líbit. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)
  • Při natáčení exteriérové scény na jihovýchodě Číny došlo k sesuvu půdy a část produkčních vozů zaplavila řeka bahna. Nikdo nebyl vážně zraněn, ale produkce byla na pár dní pozastavena. (Geralt z Rivie)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno