Reklama

Reklama

Snafu: V háji jako obvykle

  • Čína Hidden Strike (více)
Trailer

VOD (1)

Úkol zněl jasně – za každou cenu ochránit civilisty pod palbou. Jackiemu Chanovi a Johnu Cenovi v roli elitních vojáků v tomhle filmu není co závidět. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan má 69 let! a víte co? Není to prakticky na něm poznat. K ruce si tentokráte vzal svůj protipól a když nemělo šanci že by vyšel The Rock padla logicky volba na toho druhého namakance. Je to Netflixovka, po které na druhé den už nebude muset pátrat v paměti o čem že to vůbec byla, jako víno. Záběry z písečné bouře nápadně připomínají Mad Maxe 2015. 50% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Má to cenu, i když to má Cenu? Kolik byla cena Ceny? V čem všem je otylý neherecký vymaštěnec schopen prostituovat pro hrst chujanů? Proč Čenovic Džudyna chvíli rasisticky hraje samu sebe? Tento „nesmýrně chitrí fylm“ prostě klade řadu palčivých otázek. A tu asi nejpalčivější položí hned na začátku, když do údajně neprodyšně obklíčené rafinérie naprosto ležérně a úpa v pohodě přiletí tři vrtulníky, z toho jeden nákladní, velký jako kráva, s megaspeciálním a zjevně naprosto prefíkaným ťamankomandem, které se okamžitě jme hrdinně a náležitě pateticky evakuovat všechny ty ubohé obklíčené Ťíňany autobusy po brutálně nebezpečné, bestiálně odstřelované a zcela smrtící dálnici smrti. Inu, odpověď bolí asi jako lobotomie bez umrtvení. A když si ke vší té hrůze ještě připočtete kýbl strojeného kýčovitého hnisu a kuomintangové propagandy, zápletku i dialogy jako z downího stacionáře, příšerného Pilouna Prdelzadka v roli ochnutého záporáka, Cenu za každou cenu a odporné pozadí, napatlané patrně v Malování z Aliexpresu, postihne vás ukrutná čínská sračka. Ovšem přitroublá klauní „chemyje mezi prymátem a lydoopem“ funguje na jedničku, jak píše zdejší uspokojivě pobavený míšní trust. ()

Reklama

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Nic moc extra povedeného ani na béčkový akčňas s vtipkující dvojicí bouchačů. Před Jackiem v sedmdesáti obrovský respekt co dovede, jak se hýbe a co vydrží. Komické duo je takové hrozně nucené. Nic přirozeného. A vlastně ani zábavného (snad jen pár lehkých pousmání). Asijské efekty jsou příšerné a děsně smutné je, že jsou efekty i v místech, kde by je divák nečekal. Auto na kamenité poušti. Ale asi herce nechtěli tahat někam daleko do přírody, tak většinu externích scén natočili před zeleným plátnem. Vypadá to otřesně. Bojové scény celkem nápadité a je to asi jediná věc, které bych nic nevytýkal. No a na závěr tu máme spoustu, ale fakt děsnou spoustu hloupostí, nelogičností a prostě dalších tupých berliček, jen aby se děj posunul někam, kde ho stejně každý čeká. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Stačilo překonat úvodní půlhoďku a potom začne skutečná zábava: chlapci se spojí. Protože ten začátek je nuda. Ale když se to rozjede, všechny palce nahoru. Navíc je zde hned několik vážně hezky natočených akčních scén, různý blbinky během akce, včetně hned několika vážně fajn blbin s kamerou. Jo, je to přepálený. Jo, občas skutečný bizár. Jo, většina filmu působí (a je to fakt vidět až přehnaně smutně), že se herci během natáčení ani jednou nenadechli čerstvého vzduchu. Ale bylo to zároveň strašně vtipný. Vidět tohle v kině, asi dá každý nižší hodnocení, aby vypadal chytřejší. Ale skoulnutí tohohle filmu je čistě mezi vámi a Netflixem. A pokud nechcete, aby si o vás jeho algoritmus myslel něco špatnýho, tak si to stáhněte  ;) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Když řeknu, že ve filmu s Jackie Chanem hrál nejlíp John Cena, dokonce byl i vtipnější, tak je něco na pováženou. Samozřejmě nechybějí na konci pod titulky pokažené záběry, ale celé je to takové divné. Ale zase vím, že Čína má koupené ropné rafinérie v arabských zemích, to bych raději Tchajwancům jako Pekarová nebo Vystrčil neříkal. Jenže ta digitálnost scén z toho hodně čouhá, příběh je prostinký, což by ani nevadilo, kdyby byl chytře vedený a nabízel něco navíc. Ale tady ani ty akční scény moc nefungují a příběh se rozpadá na několik vzájemně vlastně nesouvisejících podpříběhů, z nichž nejtrapnější je péče bývalého bodyguarda o chudé muslimské sirotky v zapadlé vesnici. NA druhém místě trapnosti jsou výčitky dcery, že ona a matka ho skoro neviděly, a v závěru, jak mu řekne, že nyní jeho obětavou práci pro vlast konečně chápe. Btw, by mě zajímalo, jak se tam odtud nakonec skutečně dostali? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (4)

  • Scény z Blízkeho východu boli natáčané na zástupných miestach v Číne. Film sa natáčal už v lete 2018. (Arsenal83)
  • „Diaľnica smrti“, o ktorej sa v príbehu hovorí, že je v blízkosti Bagdadu, nie je v Iraku. „Highway of Death“ je vlastne diaľnica 80 vychádzajúca z Kuwait City v Kuvajte a je vzdialená od Bagdadu skoro 700 kilometrov. (Arsenal83)

Reklama

Reklama