Reklama

Reklama

Xi you ji nu er guo

  • Čína 西游记女儿国 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Buddhistický mnich Tang-seng (Shaofeng Feng) a jeho učedníci Wukong (Aaron Kwok), Pa-ťie (Xiao Shen-Yang) a Wu-ťing (Chung-him Law) pokračují ve své cestě na západ. Na řece je napadne říční démon a oni se omylem dostanou do Země žen, kde muže považují za největší jed, který ženám přináší jen zkázu. Rádkyně proto rozkáže všechny popravit. Mladá královna však najde v mnichovi zalíbení a rozhodne se jim pomoci utéct. (LangiJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Raziel811 

všechny recenze uživatele

Po pěkné dvojce jsem se na třetí díl docela těšil, ale bohužel jsem zklamaný. Čínské publikum bude jistě nadšené, ale i když jsem asia-movies více než pozitivní, toto sklouzlo až moc do naivní pohádky, kde je nudný příběh, nulové bitky a velmi špatné triky. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Putování na západ pokračuje... Po rozčarování z dvojky a velkém zklamání z filmů jako League of Gods nebo Journey to the West 2 bylo tohle celkem překvapení. Sice to kvalit jedničky nedosahuje, ale blíží se to a líbilo se mi to. Ve dvojce jsem měla problém s příběhem, ten mě tady zrovna bavil a i jsem se párkrát zasmála. Triky jsou stále na dobré úrovni, líbilo se mi prostředí, kde se to odehrává, a opět hudba. Obsazení zůstalo stejné, takže to navazuje na předchozí díl a nebyl to takový divný skok jako mezi jedničkou a dvojkou, kdy se proházely postavy. Sice mám jisté výhrady k částem příběhu, přesto ty ujetosti nejsou přespříliš a nejspíš jsou součástí příběhu, podle kterého je to natočeno, takže nad tím přivřu oko. Přeloženo. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Jeden z najdrahších neanglicky hovoriacich snímkov ( rozpočet sa priblížil 90 miliónom ). Je to na ňom vidno, ale CGI sa oproti minulému výletu zlepšilo len minimálne. Prvá polovička ma usvedčila v tom, že zrejme pôjde o príslovie - to najlepšie na koniec - ale tá druhá priniesla len sladkobolný romantický doják, kde sa to emóciami síce nešetrí, ale nemajú potrebný náboj. Takže mních a jeho kámoši, opäť putujú ďalej na západ aby sa zrejme dočkali dobrodružstva, ktoré vo svojej filmovej podobe bude naozaj stáť zato. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Opiciak Sun so svojou druzinou tentokrat preziva Sexmisiu, ktora je ale podana pre zenske publikum. Takze prim ma romanticka linia. A kedze Sun nie je ziadny romantik, ale poskakujuci magor, tak je väcsinu filmu na vedlajsej kolaji a prim ma nejaky mnich, ktory si cely cas zamilovane toka s vyvolenou princeznou. Az na zaverecne digifinale tu akcia uplne absentuje. Humoru tiez vela nie je. Väcsinu casu sa len keca a hadzu zamilovane pohlad, co mna celkom nudilo. Velku pochvalu si zasluzia triky. Konecne nevyzeraju ako z 20 rocnej videohry ale miestami su naozaj pôsobive rovnako ako velkolepa vyprava. Vizual je na Cinske pomery ohromujuci. Kvalitativne to je horsie ako nadpriemerna jednotka ale lepsie ako chaoticka otrasna dvojka. Mna najviac sklamalo, ze Sun tu je vlastne len zbytocna vedlajsia postava. Zenam sa ten romanticky pribeh pravdepodobne bude pacit a asi im ani nebude vadit ak ich partner pri filme od nudy zaspi. 4/10. ()

lioncel 

všechny recenze uživatele

Já proti sexmisím nic nemám, naopak ... převládající ženský element mi ve filmu nevadí, naopak ... ... ... (***** na protest místnímu podhodnocení) ()

Galerie (108)

Reklama

Reklama