Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Všechno běží jako na drátkách? Ani náhodou. Marty a Wendy se hádají, jestli mají expandovat, a nečekaný návštěvník zatím obrátí jejich osobní život vzhůru nohama. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (44)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikajuca seria. Viac dynamiky, viac psychologie postav, perfektna chemia, ci uz v "rozsirenej" rodinke Bird-ovcov, alebo u ich spolupracovnikov, clenov kartelu, ci FBI. Udrzala ma v nepretrzitom zaujati kazdu jednu cast a zabavnost, ocakavanie a napatie bolo bez "vaty" a stabilne vysoke. Zopar skratkovitych drobnosti, avsak nic prilis rusiace. Ku kazdej epizodke som sa kratkym zhrnutim uz vyjadril, a tak nema zmysel viac prezradzat. Odporucam vsetkymi desiatimi. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem zklamání, i přes mé vysoké hodnocení. Vlastně až do posledního, našláplého dílu se to pořád motalo v předešlých sériích. Neskutečně mě vytáčel bratr Wendy a vlastně jeho celá, dějová linka. Co naopak potěšilo, bylo kromě ústřední dvojice možné, další dodavatelsko-odběratelské vztahy navázané v Ozarku úplně na konci a pak hlavně závěrečná dvouminutovka, která do slova a do písmene rozstřelila střet, ke kterému to v poslední třetině celé směřovalo. Jasná pozvánka na další pokračování, ve kterém bude určitě na co navázat a k čemu se vracet. (oblíbené postavy: Marty, Wendy, Charlotte, Darlene a psycholožka, jejíž "ending scene", byla možná úplně to nejlepší z celé, třetí série) ()

Reklama

Guzi 

všechny recenze uživatele

Nevidím extrémní zlepšení proti předchozím sériím, protože jsou skvělé obě. A třetí je stejně skvělá, možná vážně o chloupek lepší, napínavější a příběhově vybroušenější. Konec nebyl tak šokující, směřovalo k němu druhou půlku série. Šokovaný bych byl kdyby k tomu nedošlo, na co by Bateman a spol pak chtěli lákat na další řadu, to fakt nevím...Celkově za 4.5*, ale doufám, že nebudu nikdy psát komentář k 7.sérii... ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dva roky pauza v natáčení mezi druhou a třetí sérií Ozarku byla k ničemu, trojka nepřinesla nic novýho, pořád se přešlapuje na místě a řeší se ty samý věci pořád dokola, až mě to místy unavovalo. Tvůrci se rozhodli udělat rozkol mezi manželi a vytvořili jakousi Válku Roseových. Díky tomuhle si užijeme spoustu hádek, řešení rodinných trampot, na který se nabalují další nepodstatný ptákoviny, jako třeba že kamarádka mé dcery sem přijela ztratit panenství….zároveň pokračuje to, že každej každýmu všechno vyklopí, to je neskutečný. Absolutně proto nechápu tak vysoký hodnocení téhle série, já se prostě půlku každé epizody nudil a sledoval čas, kdy bude konečně konec. Jsou tu ale i lepší věci, hodně pomohla válka mezi kartely a i když těch scén z toho je málo, příběhu to pomohlo určitě víc, než řešit pořád dokola vztahovky jako z Dallasu. A asi nebude náhoda, že ty nadprůměrný díly, který se v téhle, nebo předchozích sériích natočily, režíroval představitel hlavní mužské role. Do čtvrté série ale už každopádně nejdu, po přečtení komentářů k ní je mi jasný, že Ozark pojede dál v zajetých kolejích a já bych se nudil. ()

ViktorS 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatiaľ podľa mňa najlepšia séria plná zvratov, ktorá je každým dielom viac a viac napínavá. Wendy tu prejde veľkou zmenou čo znepokojí jej manžela a tak dôjde k nezhodám čo sa prejaví nie len v rodinnom kruhu. Každá jedna postava tu má svoje miesto a zamieša kartami po svojom. To vyvrcholí do skvelého finále, ktoré začína pre mňa už 9. dielom. ()

Galerie (118)

Reklama

Reklama