Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noah (Adam Devine) strávi perfektnú prvú noc s dievčaťom jeho snov, no napriek tomu sa dostane do jej tzv. "friend zone". Neprejde ani deň aby nepremýšľal, kde urobil chybu. Po troch rokoch dostane neočakávanú možnosť cestovať späť v čase a zmeniť výsledok tej noci - jeho osud - znova a znova. (Real Tom Hardy)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

misterz 

všechny recenze uživatele

Časová sľučka a pár vtipnejších scénok k tomu. No samotný príbeh mohol byť trochu zaujímavejší, pričom ani tá romantická časť ma príliš nenadchla. Chcelo to ešte nejaký nápad a pár zaujímavejších situácií k tomu. Motív behania v čase tomu poskytuje dostatočný priestor, škoda že sa ten potenciál naplno nevyužil. Priemer. 60/100 ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem si myslel, že to bude jen trapná romantická komedie, když se do toho přidal prvek časové smyčky, skoro se mi chtělo křičet, ale pak jsem zjistil, že trojice Alexandra Daddario, Adam DeVine a Shelley Hennig jsou natolik fajn, že se na ně dobře kouká a film vás díky nim baví. Adam je na první pohled na zabití, ale on je prostě zábavný. ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Netflixu to celkem vyšlo. Taková snadno zapomenutá jednohubka, vcelku pohodová a příjemná, ne úplně veselá, ale občas se člověk usměje. Hrátky s časem jsou zakomponované celkem dobře a pochopitelně, ubíhá to a Daddario je silně kopulovatelné děvče. Takže film jako takový za 3*. Strhnu ale jednu hvězdičku za neuvěřitelně otravného a na nervy lezoucího DeVinea. Jeho neustálé přehrávání, pitvoření a xichtění mi kazilo celý film. V životě už toho herce nechci vidět! ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Nesympatický a uječený hlavní hrdina, který vždy řekne víc, než by měl, balí v časové smyčce nejatraktivnější béčkovou herečku dneška, a já mu navzdory všem očividným indiciím začínám po chvíli fandit. Jednak je to asi dáno tím, že při přenášení mého šarmu na zástupce opačného pohlaví jsem sám zralý na nespočet resetujících opatření, jednak ale i tím, že koncept spirály je stále ještě docela osvěžující a tvůrci ho dokáží docela sympaticky vytěžit. Je to sice pořád mnohem víc pro puberťáky a na vypnutí mozku, než aby to dokázalo přinést hodnotné morální prozření ve stylu Na hromnice o den více, ale pro absenci jakýchkoli vyloženě trapných scén a vulgarit a pro snahu nezůstat u únavné repetitivnosti proti tomu nemůžu nic dramatického namítat. A navíc pozor, v pěkně rozvinuté vedlejší roli tu září Shelley Hennig, která Alexandře možná i ukradla korunku za nejpřirozenější sexappeal. 65% ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nablblý scénáristický parakoncept o cestování v čase a tím pádem totální unlimited bullshit situace jsou po čase už na jedno brdo, jenomže to by tu nesměl hrát Adam Devine, který je kouzelník parodií, gagů všeho typu a zřejmě velmi v pohodě týpek, strhávajíc na sebe většinu pozornosti. Ten zbytek pak zůstává na Alexandra Daddario, ovšem tam už to tolik o herectví není. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama