Reklama

Reklama

Píseň jezera Sway

  • USA Song of Sway Lake
Trailer

Obsahy(1)

Je léto na jezeře Sway, někdejším oblíbeném místě newyorské smetánky z doby zlaté éry jazzu. Mladý sběratel hudby Ollie Sway (Rory Culkin) požádá svého jediného přítele, neurvalého ruského flákače (Robert Sheehan), aby mu pomohl z úchvatného domu u jezera patřícího jeho rodině ukrást jedinečnou historickou desku. Ollie věří, že mu vlastnictví tajné nahrávky hitu "Sway Lake" z období 2. světové války zázračně pomůže zvýšit sebevědomí ve vztahu k ženám – a spasit otce, který u jezera spáchal sebevraždu. Ale příjezd Ollieho okouzlující babičky Charlie Swayové (Mary Beth Peilová) všechno od základů změní. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Naprosto úchylně poslepovanej divnofilm plnej nic neříkajících blábolů a únavnejch scén, který maj místo feel-good pocitu přesně opačnej efekt. Nenáviděl jsem to každou jednu minutu, kdy tam zrovna nebyla ta rudovlasá šťabajzna; hodnocení na IMDb je brutální úlet. Chlapecká rebélie, bouřlivost mládí a nezkrotnost lásky nebudou nikdy natočený nedůstojněji. Sorry jako. Houby art, hovadina to je a nuda k tomu. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Z věru podivné poetiky filmu jsem na rozpacích. 1) Ale k Blue Mountain Lake ve státě New York bych si zajel. 2) Nejlepší na filmu je jednoznačně 29letý velmi přitažlivý Ir Robert Sheehan (ruský flákač Nikolaj). Přečtěte si zajímavý rozhovor s tímto přemýšlivým hercem. 3) Ještě je tu 28letý Rory Culkin s příšernou hřívou (Ollie). ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama