Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Jejich životy jsou v sázce. Profesorův plán vychází najevo a tým se musí zbavit nepřátel, jak uvnitř Španělské národní banky, tak za jejími zdmi. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stvrtu seriu som pozrel, len vdaka rychloposuvu a zvedavosti, akym sposobom to tvorcovia chcu divakovi predostriet. Utvrdil som sa v niekolkych veciach. Kazda dalsia seria to svojou naivitou a nelogickostou chovania postav a dejovych zvratov posuva blizsie a blizsie k odpadu. Tvorcovia si divakov, ktorym sa mozno pacila originalnost prvej serie absolutne nevazia a pokladaju ich za prostackov, ktori zbastia hocijaku hovadinu. Nuz a ja len dakujem funkcii fast forward. ;) O piatu seriu rozhodne ani nezavadim. Ten "hype", co pri tomto seriali vznikol chapem. Nie vsak jeho trvanie v druhej a dalsich seriach, ktore su vyslovene slabucke a hlupe. Neodporucam. Zabity cas. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zabavne to je, mozem povedat ze som fanusik tohto serialu, ale miestami by som sa ubil palicou, ze to este stale pozeram. A to ma caka este piata seria. Tie niektore zapletky su strasne okato robene. Vsetko to len natahuje cely dej. Utek Gandiu bol ale super, vdaka nemu tie posledne casti mali fakt naboj. Flashbacky s Berlinom ma bavia, ak prave neolizuje Palerma. Ou shit. ()

Reklama

pushover 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ach jo, tak bohužel tvůrci zvolili cestu natahování a neukončili heist čtvrtou sérií. Navíc prvky telenovely zhoustly a zpatetičtěly a i když jsou pravidelně prokládány akčními scénami, toho hraní na city je tam moc. Také je hrozně znát, že na rozdíl od prvních dvou sérií, které měli propracovaný scénář se tady píše za pochodu a pod tlakem a bohužel blbě. Tvůrci jedou na kšeft a původní myšlenka série šla do kopru. ()

Vazbič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu mi to připomíná Prison Break v průběhu sérií. Začalo to skvělé, první vloupaní super a pak to mělo skončit. Dál už je to pak jen horší a horší až místy trapné a hlavně hrozně hloupé. A ty postavy jsou všechny na zabití. K čemu geniální plán, když si na jeho provedení vybere ty nejlabilnější mukly z celého světa? ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět absolutní vrchol filmařské, režisérské i scénaristické tvorby. Ve 4 řadě sice ubylo na vyjednávání a vychytávkách, za to přibyly emoce i více akce ( Gandia byl super "záporák") a zamrzí padnutí jedné postavy, při které jsme zajisté všichni uronili nejednu slzu. Nervák jak sviňě sjetý za jeden den, kdy srdce skákalo k infarktovému stavu. Number uno napříč celého filmového i seriálového spektra. Kdo neviděl, jakoby nežil. 100% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V epizodě se policie snaží přerušit satelitní komunikaci skriptem psaným v jazyce PHP. Jde o skutečný DDoS skript, který ale slouží k zahlcení webových serverů mnoha požadavky v jednu chvíli. (OndrejBakan)
  • Ve 38. minutě epizody vidíme Gandíu (José Manuel Poga), jak se dostává z pout pomocí Palermovy rady, a to sice tak, že si vykloubí palec na své pravé ruce – logicky by pak měl mít volnou právě tuhle ruku. Hned v následujícím záběru mu ale pouta zůstávají viset na pravé ruce a volnou má levou ruku. (Baldfee)
  • V čase 14:40 mluví Tokio (Úrsula Corberó) do vysílačky Baofeng bez antény, což nemůže v žádném případě fungovat. (Pitlys1999)

Reklama

Reklama