foto

José Manuel Poga

  • nar. 1980
    Jerez de la Frontera, Cádiz, Andalucía, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nekonečné zákopy
Taxi a Gibraltar
2018 La sombra de la ley
2017 Oro
2016 Muž tisíce tváří
Toro
2015 La luz con el tiempo dentro
Palmeras en la nieve
2014 321 días en Michigan
El Niño
2012 Pomerančový med
Svět patří nám
Zásahová jednotka č. 7
2010 Un mundo cuadrado
2008 En la otra camilla

TV seriály

2020 Justo antes de Cristo (TV seriál)
Esperanzas II (S02E05)
2018 Fugitiva (TV seriál)
La fuerza (E09)
El mar (E08)
La noche (E07)
další epizody (9)
Gigantes (TV seriál)
2017 Vergüenza (TV seriál)
Ministerstvo času (TV seriál)
Tiempo de espías (S03E02)
2016 Bajo sospecha (TV seriál)
La confesión (S02E10)
El jardín (S02E09)
Catherine (S02E08)
další epizody (10)
2014 Víctor Ros (TV seriál)
2007 La que se avecina (TV seriál)
2001 Arrayán (TV seriál)
1997 La mandrágora (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky