Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Osm zlodějů vezme rukojmí a zamkne se v Královské španělské tiskárně cenin, hlava zločinců manipuluje s policií, aby postupovala podle jeho plánu. (Netflix)

Recenze (117)

FeriusParfax 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zvedni ruku, kdož má rád Tokio... Pochybuji, že se někdo přihlásil. Má sice prďácký tělo, který bych si ráda osahala, ale její povaha je strašlivě odpudivá. Můj oblíbenec, asi jako milionu dalších lidí, je Berlín. Jeho proslovy a velikášství neměly chybu a vždy, když byl na scéně, tak mě pobavil. Obzvlášť se mi líbil proslov o zkrocení panen. Každý si tu prostě najde svého oblíbence, se kterým souzní nebo je mu nějak sympatický. Každý si tu taky najde postavu, která mu vonět úplně nebude. To se mi moc líbí. Že má každý propracované vlastnosti, kterých se celou dobu drží. Seriál vás chytí hned od prvního dílu, kde je pořádná dávka akce bez zbytečných plků a nezáživného vysvětlování. Toto tempo si seriál drží celou sérii. Hlavním hrdinou je geniální Profesor, který je mozek celé operace. S temperamentními Španěly to ale nemá lehké, a tak má plné ruce práce, aby obří loupež ukočíroval. Občasné nelogické chování házím za hlavu a vrhám se s chutí na další sérii. P. S. dívat se v originále s krásnou španělštinou je nutnost! Na seriál se dívám podruhé a musím říct, že při prvním zhlédnutí se mi líbil na 5*. Nyní už musím upravit na 4. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Krimi seriál a současně přímočařejší telenovela. Zábavný a vtahující, přesto s nemálo chybami, takže náročnějším fandům zmlsaným třeba severskými kriminálkami, bude občas poskakovat obočí nahoru. Zato telenovelisti budou nadšením bez sebe. Sympatické postavy, vztahy mezi nimi, neustálé zvraty a to vše namixované s "rafinovanou" loupeží. Ty uvozovky jsou na místě, protože tvůrci si vypomáhají dost nepravděpodobnými kotrmelci a náhodami. Přesto je to ten seriál, kdy člověk slupne xx epizod v řadě, i když ráno stává do práce. Hodně dělají herci a jejich španělský sex appeal  a temperament. Řekl bych, že k americkému seriálu bych byl o dost kritičtější. A povedl se i český dabing...Martin Stránský si ty psychopaty užívá. ()

Reklama

MoiJe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tie horúce hlavy so zbraňami v uzavretom a psychicky náročnom priestore... som fakt zvedavá, s akými všetkými ich chybami a hádkami Profesor počíta. Herci sa na svoje role hodia, dobre sa to sleduje. Ešte aj slizký Alberto, ktorého mali dávno izolovať, by v inom seriály mohol byť kladný hrdina, no je tak správně protivný a sebecký, že mu divák skoro praje zlý osud. A tak sa deje presne to, v čo dúfajú aj od seriálovej verejnosti, sympatie sú cez všetko čo robia na stranách zločincov. ()

Dlaha 

všechny recenze uživatele

Dívá se na to skvěle, je to návykový a působí to neuvěřitelně chytře a promyšleně. Bohužel to poslední přestává s přibývajícími díly trochu platit. Postavy před očima hloupnou a začínají se čím dál více spoléhat na náhodu a štěstí. I tak je to ale výborná pop-cornovka, na kterou jsme každý večer doma těšil (a málokdy zůstalo u jednoho dílu). ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dámy a pánové, tohle je pecka největšího kalibru, suverénně nejlepší seriál, který jsem za poslední dobu viděl, který má doslova VŠECHNO (!!!), co jsem si kdy mohl od seriálu tohoto žánru přát a řekl bych, že La casa de papel je takový majestátní souhrn mých oblíbených seriálů v jednom (hustým napětím a až nervy drásajícími zvraty připomínající první sérii Prison Break, španělsky mluvícím Narcos...) Nevím jestli se tomu dá říkat guilty pleasure (přeci jenom seriál je sám o sobě populární už v této době, kdy vyšla čtvrtá série), ale tohle je taková bomba, na které si prostě nemůžu neujíždět. Samotný příběh o vloupání, které je vymyšleno doslova GENIÁLNĚ GENIÁLNÍM PROFESOREM, což je upřímně nejspíše moje nejoblíbenější seriálová postava vůbec (nemyslím si, že má momentálně konkurenta), ale v závěsu stojí celý jeho tým od vynikajícího Berlina (za profesorem opravdu zaostává jen o malý kousek za profesorem), sexy Tokyo, sympaťáky Ria s Denverem, kopáče Moskvu nebo atraktivní Nairobi. Potěšili samozřejmě i Oslo a Helsinky. Našlo se tu také nespočet hlášek, které v žádném případě sem nechci psát (jen si je vychutnejte!!!) a došlo také na spoustu sexu (v trezoru, hangáru... proč ne!) Tenhle seriál je skvost Netflixu, skvost španělské kinematografie a jedna velká slast pro mě samotného. Zážitek jako sem už dlouho nezažil při sledování seriálu! 1. série - 100% ()

Galerie (54)

Zajímavosti (5)

  • Zhruba v 44. minutě dá Denver (Jaime Lorente) Arturovi (Enrique Arce) do úst nataženou pistoli. Ovšem dle jejího názvu je zcela jasné, že jde o tzv. Plynovku. Jedná se o Vector 9mm P.A.K. od výrobce RÖHM na poplašné nebo plynové nábojky. Takže je otázkou zda filmaři používají plynovky a někomu nedošlo, že si toho lze všimnout, asi těžko si Denver půjčil zbraň od unesených. (KITTbx)
  • V čase 5:10 Alison (María Pedraza) ukradne Riovi (Miguel Herrán) pušku a namíří s ní na Ria. Ačkoliv je puška bez zásobníku, Alison podotkne, že má náboj v komoře a zbraň natáhne. V ten moment měl náboj z pušky vyletět a zbraň by zůstala nenabitá. To se však nestalo. (FullHaDes)

Reklama

Reklama