Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Policie je Profesorovi v patách a komunikace s tiskárnou utichá. Výsledkem je vzpoura a zatčení jednoho ze zlodějů. (Netflix)

Recenze (80)

palmovylist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál pokračuje v tom, co mu v první sérii šlo velmi dobře. Takže napětí, rozvíjení charakterů postav a vztahů mezi nimi, hudební doprovod. V poslední třetině se stále více dostává ke slovu i akce, což je na jednu stranu fajn, protože zásahové jednotky mám dost rád. Zároveň ale nemám vůbec rád, když jsou vykresleny takhle totálně neschopně. Některé dějové zvraty jsou ve druhé sérii už trochu příliš na náhodu a na sílu. Celkově jsem se stále velmi dobře bavil a i ten závěr vlastně potěšil...85% ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dlouhé první sérii se nedalo čekat, že by se najednou objevila logika. Druhá série a na jedné straně všichni stále zavřeni v tiskárně a na druhé straně všichni ve stanu. A veškerá "překvapení" spočívají v tom, kdo se zase jak dementně zachová. Debilně se chová i hlavní postava ze stanu, inspektorka. Jak jsem u první řady zmínil mentalitu národa, tak tady uvedu jen jenu věc: Teroristi a lupiči (protože nikdo jiný to není) spoléhají na to, že se budou chovat "hezky" a národ je bude milovat a bude jim fandit. A podivme se - ihned se to stane a občané Španělska jim fandí proti policii. Jo, já vím, tady na CSFD mají ti milí loupežníčci taky většinou fandy. Ale pokud by se tato událost stala u nás a doopravdy, tak mi nikdo netvrďte, že jim národ bude fandit ... ()

Reklama

Everyone 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neduhem všech seriálu je, že se často vyplňují vztahovou vatou. Druhá série tímto způsobem nabobtnala značně na úkor silných stránek opěvovaných v první řadě. Tuto sérii hodnotím v porovnání s první přísně, poněvadž kvalitativní skok je dle mého soudu nemalý. Sériál jako takový však hodnotím plným počtem, poněvadž v rámci žanru se jedná o viděníhodný šperk. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série na začátku šlape na plyn a drží skvěle rozehranou loupež. Sled událostí se přiostří a Profesor je zahnán do kouta a brutálně mu tiká čas. Atmosféra houstne, že by se dala krájet hlavně kolem Tokio. Berlín potvrzuje roli chladného psychopata. Poslední dva díly jdou geniálně promyšlené. Nápadité a dramatické zakončení plné emocí. 8/10 ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když bychom brali, že seriál má pouze původně plánovaný 2 série bez dalších 3, které vznikly pod Netflixem, tak jde o skvělý seriál. Závěrečné dva díly perfektní. A poslední scéna krásně zacyklí vztah Profesora s Murillovou... moc pěkný ( to s tou baterkou se tvůrcům povedlo ). Nejlepší postava Berlín, ten mě naprosto dostal. 7,5/10 ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Když Helsinky (Darko Peric) dává ve spěchu Arturovi (Enrique Arce) levou vrchní bombu na tělo, nalepí páskou pouze kousek okraje. V dalších mini střizích má Artur bombu přilepenou krásně přes střed. (Shr1nK)

Reklama

Reklama