Reklama

Reklama

Anna trpí tak ochromující agorafobií, že když se trojice zločinců vloupá do jejího domu, nemůže se přinutit k útěku. Ale to, co si útočníci neuvědomují, je, že agorafobie není její jediná psychóza. (hajdano)

Recenze (50)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to Schindler(ova) prvotina je to celkem obstojnej Home Invasion, kterých jsou sice mraky, ale tenhle příběh je okořeněnej o agorafóbii hlavní ženské role. Což mi přišlo jako originální a neokoukanej nápad. Nebýt toho posranýho konce, dám klidně 4 hvězdy. Každopádně si myslím, že tenhle kousek za podívání stojí. Tak trochu netradiční hra kočky s myší. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

S klidným svědomím můžete vynechat. Byť hezky natočená, ale jinak nezáživná invaze do domu, který po smrti otce obývá jen jeho agorafobií trpící dceruška. Partička zlodějů se však brzy přesvědčí, že tenhle džob bude nad jejich síly. Shut In se od svých sub-žánrových sourozenců odlišuje asi jen tím vymakaným sklepením, protože napětí si vzalo hodinu a půl dlouhou dovolenou a veškeré násilí tu zastupuje zlomená noha s dekapitovanou andulkou. Plus s jednou loužičkou ze chcanek, ale ta je vedlejší. Jak jste asi poznali, je to vážně slabota - s dalšími variantami (You're Next, Home Sweet Home, Static) uděláte líp. ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se u filmu tak znamenitě a intenzivně nepobavil. Teď nemám na mysli nějaké to tupé chlámání se, ale vytříbenou rozkoš z mile praštěné zápletky a z několika roztomile sadistických scén. A navíc jsem se na stará kolena znovu zamiloval. Ano, v téhle chvíli je mou vyvolenou maniakální agorafobická bloncka, kterou bych si po smrti jejího bratra hrozně rád vzal za ženu a se kterou bych si ve volném čase (mezi nějakými těmi bezvýznamnými vraždičkami) rozpustile hrál na schovávanou v jejím tajuplném mechanickém domečku pro panenky. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Mistrně nastříhanej trailer mě donutil se kouknout na další, bohužel ne moc povedenej home invasion. Hutná atmoška první půlky filmu sice naznačovala nějaký grandiózní finale, těšil jsem se na nějakou prima masáž a stalo se maximálně to, že holka, která nevystrčí deset let nohu přes práh, si vypochoduje, jako by se nechumelilo. Takže lehkýmu zklamání nad těžce impotentním koncem se neubráním. 40% P.s.: připomnělo mi to Řezníkovu Holku v mým sklepě ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po smrti ťažko chorého brata všetko nasvedčuje tomu, že Anna konečne začne žiť svoj vlastný život. Nakoľko sa však zdôverí mladému mužovi z donáškovej služby, problémy na seba nenechajú dlho čakať. V deň pohrebu, kedy by si mala uctiť pamiatku zosnulého súrodenca, Anna neopúšťa rodinný dom, ako by sa to žiadalo, ale zostáva v jeho útrobách. S danou situáciou neráta ani trojica zločincov, ktorá ju prichádza okradnúť o značnú hotovosť. Keď pri jednej z možnosti dostáva Anna šancu na útek, no nedokáže ju zrealizovať, rázom všetkým dôjde, že mladá žena trpí agorafóbiou, psychickou chorobou, ktorá ju núti zotrvať v uzavretých priestoroch. Už čoskoro sa však všetci presvedčia, že Anna ani z ďaleka nie je tak bezmocná, ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. Nápaditý, snaživý no presto všetko nevýrazný "home invasion", ktorý síce nudou netrpí, no taktiež nepobral prvky, ktorými by diváka natoľko nadchol, aby dosahoval vyššiu ako priemernú úroveň - 50% ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Shreveportu v Louisianě. (rafix)

Reklama

Reklama