Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Emily pátrá po minulosti. Napadne ji navštívit svého psychiatra, kterého měla přiděleného po svém nalezení a návratu do života. Neustále se jí vrací motiv krvavého plačícího oka. I Adam si ho kreslil do deníčku, nikdo ale netuší, o co jde. Adam tvrdí, že musí jít o místo, ne o konkrétní oko člověka. Emily na chvíli zajme psychiatra a v jeho spisech se snaží najít, jestli o něm už nemluvila. Psychiatr jí pomůže si vzpomenout. Emily zjistí, že jde o strom. Je to bříza, která má v kůře znak ve tvaru plačícího oka. Emily se tedy tajně vydá autobusem do Massachusets. Je tam zábavní park, kde trávila dětství, právě tam zřejmě bude, co hledá. Jenže mezitím Nick a Gibs vyslechnou Emilina bratra, který je nevědomky nasměruje stejným směrem. Emily najde u stromu zakopanou mrtvolu a kardiostimulátor.  Musí ale z místa utéct, protože tam přijede Nick a plno policistů. Přeplave řeku a schová se v kabině kamionu. Řidič s ní vyjede na cestu, ihned za chvíli ji ale odhalí s brokovnicí v ruce. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč ještě nikoho nenapadlo zastřelit manželku číslo dvě?! Kdokoliv, prosím! Další dobrý díl, který dal zase další otázky a odpovědi nikde. Zatím stále dobře napnuté, takže spokojenost. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ok, odhliadnut od toho, ze "teta" prekona svoju fobiu a preplava rieku, preziva v noci v lese a unika policajtom ako John Rambo vo "First blood", jedna sa o celkom napinavu cast s mensimi prehmatmi. Da sa vsak zabavit. 60% Pre mna zatial najlepsia cast. ()

chozze008 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tentokrát dávám hodně bodů protože se mi líbí v té paruce. Zatvzrelý otec je také můj favorit, stejně tak úmyslně nesympatický vyšetřovatel Bostonské policie. Samozřejmě co i průměrného diváka trkne je proč sakra leze na pravděpodné místo svého únosu v noci (pomineme-li úmyslné filmové napětí). Opět se ukazuje, že po šesti! letech strávených ve vodní nádrži kde nemůže dýchat, žádné tragické trauma nemá. ()

Reklama

Reklama