Reklama

Reklama

Take me out

(pořad)
  • Slovensko Take me out
Soutěžní / Zábavný
Slovensko, 2017, 16x90-110 min (Alternativní 10x57 min)

Obsahy(1)

Nejoblíbenější seznamovací show světa přichází na obrazovky TV Prima a TV Joj! Jak si poradí Česko-slovenští single muži s třicítkou sexy dračic, které jsou hladové po muži svého života? Nebudou to mít jednoduché, i když se pro oslovení dívek budou snažit udělat vše. Take me out - to je seznamka plná sexy žen, mužů, nekonečných invektiv, dobře mířených narážek i pochval, doplněná o rezonující vystoupení jako z talentových soutěží. (TV Prima)

(více)

Recenze (111)

belinko odpad!

všechny recenze uživatele

Som tak rád, že nie som dotyčný freddy, nakoľko čítať jeho komentár bolo miestami až priam bolestivé.. dať tomu plné hodnotenie a ešte nazývať odvahou postaviť sa pred nejaké šlapky pred šou, ktoré nemajú problém vybrať si chlapa za pár minút.. každý z opýtaných tam nepôjde, lebo je to sračka.. no on náš nezáujem vyčíta tomu, že nemáme odvahu.. ak sa tam zúčastňujú takýto ľudia (cháp hlúpy, debilní, idioti, kreténi, retardovaný a pod.) tak sa ani nečudujem, jeho hodnoteniu.. škoda len, že má občiansky a že sa môže vydávať ako plnohodnotný človek.. toto sú tie typy ľudí, ktorím by mali zobrať papiere a už by sa nemali ukazovať na dennom svetle.. tí, ktorím stačí tak málo, že tomu veľa nepochopia.. a k tejto trapárne - videl som pár minút, kým som stál za barom v krčme, pričom to tam bežalo.. bolo to trápne, zúfalé, snažiace sa byť vtipné a pritom mi bolo tam tých ľudí ľúto.. ale moderná doba si vyžaduje moderné riešenia.. keď som DEBIL a neviem sa zoznámiť so ženou (lebo som DEBIL) tak mi musí pomôcť niekto iný a odvysielať to pred celým národom, aby celý národ vedel, že som DEBIL... tak teda gratulujem, DEBIL freddy, aj tí ostatní, čo tam boli.. boli ste účastníci jednej z najväčších sračiek posledných rokov.. :) // PS - už len z čítania obsahu je jasné, že sa jedná o neprekonateľnú sračku ()

Mrs.Blue odpad!

všechny recenze uživatele

Některé české pořady mám ráda, proto nedávám odpad automaticky jako někteří zdejší uživatelé. Ale proboha tohle? To mě měl tenhle výgrc pobavit nebo spíš zbavit poslední naděje v lidstvo? Jestli to druhé, pak se to povedlo na plné čáře a Primě tleskám. Slečny v pořadu očividně nezastávají novodobý trend "natural beauty" a před pořadem si dofoukly co se dalo, v maskérně si je spletly s plátnem a tak na ně namatlaly všechno možné a před vypuštěním do televizního ústavu pro choromyslné ty panenky nechaly prolítnout ventilátorem. Ale hlavně ten obsah hlaviček, vyloženě inteligence měsíc nevyneseného odpadkového koše. Na rande si mají vybrat jednoho ze čtyř lobotomistů, jejichž ego je vyšší než deset Eiffelových věží na sobě, takže vlastně to k sobě docela jde, že ano? Nicméně doufám, že se ráno probudím a zasměji se na tom, že se mi zdál jen ku**a hodně bizarní sen. ()

Reklama

Zeck odpad!

všechny recenze uživatele

Plejáda exhibujících zaplacených kurev (od pohledu i povoláním) a obdobných imbecilů, kteří jsou tak zoufalí, že to možná dělají i zadarmo. Perfektní freak show pro unikátní rozpoložení nálady, kdy máte chuť někým nebetyčně pohrdat a cítit se při pohledu na něj jako génius. Pro jiné účely zcela nepoužitelný pořad, ale věřím, že ve vidláckém Česku to má sledovanost luxusní, konečně pořad na intelektuální úrovni pravidelného diváka televize. 0 % ()

UnCool odpad!

všechny recenze uživatele

Super, nalezeno nové dno česko-slovenského televizního bahna. Každopádně je to pořad, kde kvůli jednomu vysílání dojde k prudké spotřebě vlasového gelu. 75% "dívek" je nalíčených jak kombinace Barbie a laciné prostitutky z E55. Vystupující "chlapci" mají sebevědomí a ego daleko větší než schopnost sebereflexe. Závěrem - pravidelným divákem tohoto pořadu může být asi jen mrtvý kůň bez mozku. ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som si povedal, že budem na dve hodinky masochista a pustil som si jednu epizódu tejto veľkolepej show. Nepovedal by som, že je to úplné dno televíznej zábavy, boli už programy aj na nižšej úrovni (Farma, Vyvolení...), no veľký rozdiel medzi všetkými týmito formami zábavy pre jednoduché masy nie je. Stačí pár minút a zopár viet zoznámeniachtivých slečien a príde vám nevoľno, no hlavne veľmi rýchlo pochopíte, že minimálne 95% z nich tam je kvôli niečomu úplne inému - zviditeľniť sa a zarobiť. Takže robia show a odpálkujú každého chlapa a aj keby tam prišiel pán dokonalý, tak by na ňom za tie 2 minúty našli milión chýb. Alebo možno vôbec nič nehrajú, ale naozaj sú také husi, čo na každom hľadajú len chyby, hlavne že oni sú tie najkrajšie, najlepšie a najdokonalejšie. V tom prípade im ani nemusím želať, aby si nikdy nenašli vzťah, lebo to u nich nehrozí. A nebudem radšej želať nič ani našim skvelým komerčným televíziám, lebo to nemá žiadny zmysel, tie budú vysielať stále len takéto sračky, dokiaľ je dosť tupých divákov, ktorí na to čumia. Ja až taký masochista nie som, toto mi stačilo na dosť dlhú dobu. Len ľutujem tých chlapov, ktorí do toho šli s očakávaním, že si tam niekoho nájdu, ale toho by asi tiež nikto normálny nebol schopný, tak nech si to užijú a vyžerú od tých primadon až do dna. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama