Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(16)

Obsahy(1)

Renatu, Johanu a Veroniku spojuje přátelství a firma, ve které pracují jejich tři manželé.  V manželství si už odžily nějaký ten pátek, i když jim je teprve kolem třiceti. Johanu manžel bil, Renatin manžel se znenadání začal chovat jako gangster, co schovává doma bouchačku a Veroničin manžel s Veronikou odmítal spát, aby ona pak našla v šuplíku pod postelí časopisy s gay pornem. Žádná slast. Hrdinky poznáváme v okamžiku, kdy jedou se svými manželi na chatu k jezeru někde na Moravě. Mají tam strávit prodloužený víkend. Holky, i když jsou manželi přehlíženy a občas i ponižovány, se ale tváří naprosto klidně. A podivně klidně se tváří také v okamžiku, kdy člun s jejich manželi najednou uprostřed jezera vylétne do povětří. Jsou to obyčejné ženské, kdo by od nich čekal vraždu, že ano? (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele adaben k tomuto seriálu (5)

Epizoda 1 (2019) (S01E01) 

Rozbíhá se to dost pomalu, i trochu neobratně, ale třeba se to zlepší. Zatím tomu dává jistou naději především B.Polívka a jeho figura, z hereček zatím asi nejlépe role a postava J.Plodkové, ale jinak nevím, a do toho ty reklamní bloky... ()

Epizoda 2 (2019) (S01E02) 

Hodnotit hvězdičkami se mi ani nechce (někde mezi dvěma a třemi), ale i druhý díl je pro mne spíše zklamáním, možná větším než první. Alespoň to, co vypadalo nadějně zadumaný kriminalista Polívka, tápající Plodková s Myšičkou, Jan Hájek se nějak spíš vytrácí, další motivy či nové postavy na mne působí už vůbec rozpačitě, a ani barmanka Beretová s Blažkem zatím neměli moc příležitost zaujmout, i když herecky je Beretová vždy osvěžením. ()

Epizoda 3 (2019) (S01E03) 

Třetí díl, hlavně zásluhou scén s Polívkou a Vondráčkem, přece jen pozdvihl zaujetí dílem. Jistě, i někteří další tomu napomáhají (Plodková, Zoubková, Jan Hájek, který tam ovšem už nebude, jeho matka.) ()

Epizoda 5 (2019) (S01E05) 

Pokud je v některém dílu málo Polívky (i Vondráčka) jako v pátém dílu, škodí to celkové úrovni. Zajímavé jsou i Plodková a Batulková v roli vědmy a babičky zároveň, ale pořád je mi nějak nejasný žánr. ()

Epizoda 8 (2019) (S01E08) 

Bohužel postupně přijatelný seriál pokazil jeho závěr. Nanicovatý, bez výraznější pointy, který si možná nechal otevřená vrátka na pokračování, jenže to by byla už jen hodně nastavovaná kaše, a navíc při tomhle pojetí závěru řada postav (vyjma figury P.Beretové) vyšla vlastně zpětně jako zbytečné figury (kupř. babička D.Batulkové, i vlastně šéf J.Vondráčka a dokonce i jinak zdařilá figura B.Polívky). A navíc byl-li hned na úvod vražedný čin, muselo být na konci po osmi dílech jeho vyřešení, potrestání vražedkyň, které přes všechny sympatie, byly prostě vražedkyně, ...nic z toho se nekonalo, a tak nakonec prohra seriálu. ()

Reklama

Reklama