foto

Pavla Beretová

  • nar. 28.10.1983 (33 let)
    Ostrava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Už jako dítě hrála v pohádkách ostravského studia České (tehdy ještě Československé) televize. Během studií pražské DAMU (2004-2008) hostovala na scéně pražského Divadla v Celetné. Od roku 2008 je členkou činohry Národního divadla, momentálně ji můžete vidět kromě jiného jako titulní hrdinku v Zeyerově Radúzovi a Mahuleně, jako Jessiku v Shakespearově Kupci benátském, jako Gerdu v Andersenově Sněhové královně či jako Kristinu v Čapkově Věci Makropulos.

Hrála mj. v televizních filmech Hodina klavíru (r. Zdeněk Zelenka, 2007), Archiv (r. Lucie Bělohradská, 2009) a třídílných Bludičkách (r. Irena Pavlásková, 2010). Loni si po boku Kryštofa Hádka a Jaroslava Plesla zahrála jednu z hlavních rolí v televizním snímku V síti (r. Jan Prušinovský), který je součástí volného cyklu Soukromé pasti.

Bontonfilm

Herecká filmografie

Filmy

2017 Absence blízkosti
2016 Případ pro lyžaře (TV film)
Teorie tygra
2014 Kdyby byly ryby (TV film)
2013 Jako nikdy
2012 Okresní přebor - Poslední zápas Pepika Hnátka
2010 Bludičky (TV film)
2009 Archiv (TV film)
Ocas ještěrky
2007 Hodina klavíru (TV film)
Láska In Memoriam (TV film)

TV seriály

2017 Dabing Street (TV seriál)
2015 Vraždy v kruhu (TV seriál)
Na nejvyšší úrovni (E12)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Bláznivá smrt (S04E02)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Policajt na odstřel (S01E08)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Odlišnost (S01E10)
Kladivo na důchodce (S01E09)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Čistá práce (E07)
Škoda lásky (TV seriál)
Úspěšný lov (S01E04)
Manželka (S01E03)
Terapie II. (TV seriál)
2010 Okresní přebor (TV seriál)
2008 Soukromé pasti (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)

TV pořady

2005 Všechnopárty (TV pořad)

Hudební videoklipy

2009 BTnJ - Na posedu (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace