Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Renata dává Mirkovi druhou šanci a Johana vítězí nad Annou Karolínou. Jediná Veronika se nechce smířit se svojí životní situací a přesvědčuje kamarádky, aby svůj sen o novém životě nevzdávaly. Její zbrklý telefonát osudově zamíchá budoucnost všech tří žen a vypadá to, že zničí vše, co doposud vybudovaly. (TV Prima)

Recenze (19)

adaben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel postupně přijatelný seriál pokazil jeho závěr. Nanicovatý, bez výraznější pointy, který si možná nechal otevřená vrátka na pokračování, jenže to by byla už jen hodně nastavovaná kaše, a navíc při tomhle pojetí závěru řada postav (vyjma figury P.Beretové) vyšla vlastně zpětně jako zbytečné figury (kupř. babička D.Batulkové, i vlastně šéf J.Vondráčka a dokonce i jinak zdařilá figura B.Polívky). A navíc byl-li hned na úvod vražedný čin, muselo být na konci po osmi dílech jeho vyřešení, potrestání vražedkyň, které přes všechny sympatie, byly prostě vražedkyně, ...nic z toho se nekonalo, a tak nakonec prohra seriálu. ()

Franki69 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viděl jsem poslední půlhodinu posledního dílu. No a také dva první, po kterých jsem měl jasno, že ne ne ne! Poslední půlhodinka celé té anabáze mě ale zajímala…přeci jen, šlo o konec docela složitého krimi příběhu. Ha Ha Ha, to by ale nesměla mít „na svědomí“ TV Prima. Takže co jsem viděl? Vražedkyně unikly trestu, protože jim to hlavní vyšetřovatel „odpustil“. Jeden ze „zabitých“ se na samém konci ujistí, že ho jeho žena chtěla odpálit do povětří dortem k jeho narozeninám…a chystá se s ní na další společně prožitá léta. To, že mu jeho milenka uteče s jeho penězma nijak neřeší. To že ho soused, který mu balil ženu vyká, to už je jen taková drobná bizardnůstka, kterou už asi nechtěl řešit nikdo, za pět minut budou přeci titulky, no ne? No a nejvíc mě vylekal „open end“, vypadá to, že nějaká ta pokračování budou.. Z kategorie odpad prostě není důvod slevovat. ()

Reklama

Lukrecie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Stačí zadat how to vychovávat dítě...." :D :D :D 1) "Svět se zbláznil. A vy chlapi jste se stali úplně nepříčetnejma. Co chcete? Abychom vás začaly venčit? :D ;) Ale já tohle dělat nebudu." 2) Víš, jak jsem ti říkala, že nesnášim chlapy, co zůstavaj na půli cesty? Přešlapujete tak dlouho, že nakonec zůstanete mimo hru." výborná Pavla Beretová v celé sérii, ale v tomto díle ještě více; a náhodou mně se ten konec moc líbil, byl jasný a výstižný ..... a pak že jsou ženské naivní, celkem stěr pro jediného přeživšího z té trojice.... ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Za celý seriál, protože tak nějak už to zde zřejmě jde hodnotit jen po epizodách, ale není možné dát jedno hodnocení seriálu jako celku. Což je celkem blbost, pokud jde o seriál na pokračování (u něj mi hodnocení po jednotlivých epizodách hlava nebere), nikoliv o cyklus, kde jsou jednotlivé části autonomní. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černé vdovy jsou takový malý český fenomén. Námět je dobrý, dialogy dobré až famózní, herecké obsazení i výkony jsou skvělé. Přesto je výsledek spíš průměrný. Možná je to tím, že při kombinaci žánrů je vždycky jeden potlačen. I tady jde spíš o dobrou komedii a podprůměrnou detektivku. Přitom jednotlivé figury byly hodně zábavné. Jan Vondráček jako značně stylizovaný Pražák (od počátku bylo jasné, že v tom jede), pak nastoupil Jiří Maryško, který to jako podivín 1. kategorie totálně zabil. I vedlejší role totiž stály za povšimnutí, třeba pikolík Petr Buchta byl hodně výživný. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama