Reklama

Reklama

Gaga: Five Foot Two

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dokument Gaga: Five Foot Two ukazuje zákulisí života americké zpěvačky, producentky a herečky – Lady Gaga. Mapuje období před vydáním jejího doposud nejintimnějšího alba Joanne. Snímek hvězdu poodhaluje z různých úhlů a představuje ji divákům ve zcela novém světle. (Napp)

Videa (1)

Trailer

Recenze (28)

Streeper 

všechny recenze uživatele

Za změnu Lady Gagy jsem ráda, její začátky, kdy si vytvořila z fanoušků Little Monsters a nosila šaty z masa a různé extravagantní garderóby to šlo zcela mimo mě, i když písně jsem poslouchala ráda. Tahle intimnější, dospělejší a klidnější Gaga mi sedí daleko více. Dokument jí skvěle přibližuje divákovi v osobním životě, jaká je, čím vším trpí, jakými bolestmi a depresemi se musí potýkat. Vlastně to dokazuje, co s člověkem udělá sláva, ale Gaga se s tím statečně vyrovnává a bojuje. Bylo mi za sledování dokumentu strašně líto, při všech těch scénách, kdy se hroutila, plakala, trpěla. Ale pak najednou vyjde na jeviště nebo před fanoušky a je to ta hvězda, kterou každý vidí. Velice intimní dokument a správně natočený. Ukazuje celebritu takovou jaká ve skutečnosti je. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Mám Lady Gaga docela rád, její hudba, hlavně ty už trochu starší písně, jsou prostě dobré, i když mám pocit, že těmi posledními neoslnila. Aspoň mě nedokázala tak chytnout. Tenhle poměrně intimní dokument ji ale ukazuje jako normálního člověka, který je oddaný rodině, ale i umění, a to se mi na ní líbí, stejně jako na filmu to, že ji sleduje prostě furt. ()

Reklama

caffelina 

všechny recenze uživatele

Gagu som nikdy nepočúvala , nepatrím k jej fanúšikom.. ale ako osoba ma zaujala. Rozhodne jej roky a zmena čo sa týka imidžu, aj po hudobnej stránke veľmi prospeli. Dokument je kvalitný, ukazuje jej ľudskú stránku , bolesti, psych.problémy, zaujímavé myšlienky...Páči sa mi jej bezprostrednosť ktorá je v dokumente prirodzená, nie ako bola predtým.. umelo vytvorená s úmyslom za každú cenu šokovať. ()

applause 

všechny recenze uživatele

Skvěle zpracovaný dokument, který ukazuje Lady Gaga, takovou, jaká doopravdy je. Jako obyčejného člověka, trpícího bolestmi,slávou a se srdcem na pravém místě. Ani mě to nepřekvapilo, protože je mojí nejoblíbenější zpěvačkou a vážím si ji hlavně jako člověka. Teď ji mám ještě radši. Při některých scénách mi ji bylo opravdu líto a některé byly zase dojemné. Dokument nezachytil jen přípravu a vydání nového alba Lady Gaga, Joanne, až k Superbowlu, ale také její problémy a hlavně pocity. A to se mi líbilo. Je to nejlepší dokument, co jsem o ní viděla a možná vůbec. Na konci mě možná trochu zklamalo, že tam nebyl zachycený Superbowl, ale to si můžeme pustit i tak. Po tomhle dokumentu ji ještě více obdivuji. Ale zhlédnutí doporučuji i lidem, které až tak nezajímá nebo ji třeba ani v oblibě nemají. Možná jim to vyvrátí dosavadní představy o ní. Nic totiž nikdy není takového, tak jak se na první pohled zdá... ()

TominoLa 

všechny recenze uživatele

Lady Gaga si pamatuji z pár starších písniček, které mě nějak nechytli za srdce. Uběhl, ale nějaký čas a objevil se nádherný trailer "Zrodila se hvězda". Jsem tak okouzlen tím trailerem, že jsem projížděl internet a sbíral informace až se mi tu objevil tenhle dokument. Můj pohled na Lady Gaga dost změnil. Ta baba zatraceně vyzrála, dospěla a její hudba se dost posunula a moc jsem si to užil. Tak teď už jen, aby už bylo 4.10. :-) 8/10 ()

Zajímavosti (2)

  • Lady Gaga videla celý dokument po prvýkrát až na jeho celosvetovej premiére v Toronte. (Astonko)

Reklama

Reklama