foto

Tony Bennett

  • nar. 3.8.1926 (90 let)
    Astoria, Queens, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

2011 The Hour (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
2006 Studio 30 Rock (TV seriál)
2004 Vincentův svět (TV seriál)
2003 Božský Bruce
1999 Amy Grant: A Christmas to Remember (TV film)
Přeber si to
1998 Elmopalooza! (TV film)
1996 Cosby (TV seriál)
Muppets Tonight! (TV seriál)
Správná Susan (TV seriál)
1995 Cybill (TV seriál)
1994 Skaut
Space Ghost Coast to Coast (TV seriál)
1993 Abbey Lincoln: You Gotta Pay the Band (TV film)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1989 Simpsonovi (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
1973 Duke Ellington... We Love You Madly (TV film)
1968 MisteRogers' Neighborhood (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
1966 The Oscar
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1956 Tony Bennett Show, The
1953 Make Room for Daddy (TV seriál)
1952 The Jackie Gleason Show (TV seriál)

Dokumentární

2015 Amy
International Jazz Day
2014 Nat King Cole: Afraid of the Dark
Outrageous Sophie Tucker, The
2012 Zen of Bennett, The
2011 Andrea Bocelli v Central Parku (koncert)
Sing Your Song
2010 Amerika: Příběh o Spojených státech (TV seriál)
Last Play at Shea, The
2009 Hugh Hefner: Playboy, Activist and Rebel
Listen to the World (TV film)
Streisand: Live in Concert (koncert)
2008 Dreams with Sharp Teeth
2007 Happy Birthday Elton! From Madison Square Garden, New York (koncert)
Le Cirque: A Table in Heaven
2006 Truth in Terms of Beauty
2004 Christmas in Rockefeller Center (koncert)
2002 Party at the Palace: The Queen's Concerts, Buckingham Palace (koncert)
Playboy: Inside the Playboy Mansion (TV film)
2001 Princess Diana: The Uncrowned Queen
Příběh pop music (TV seriál)
2000 Elizabeth Taylor: A Musical Celebration (TV film)
Playboy: The Party Continues (TV film)
1999 Pixelon's iBash
1998 Heaven and Earth Show, The (TV seriál)
1995 Golden Anniversary (TV film)
Sinatra: 80 Years My Way (TV film)
1994 Apollo Theatre Hall of Fame (TV film)
Men, Movies & Carol (TV film)
1989 Unplugged (TV seriál)
1986 Let's Go Mets
1985 American Masters (TV seriál)
1980 Sinatra: The First 40 Years (TV film)
1977 Hollywood Greats, The (TV seriál)
1972 Liza with a Z: A Concert for Television (koncert)
1969 This Is Tom Jones (TV seriál)
1957 Twentieth Century, The (TV seriál)

TV pořady

2015 The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2012 Katie (TV pořad)
2011 A Very Gaga Thanksgiving (TV pořad)
Big Morning Buzz Live (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2011 (TV pořad)
Piers Morgan Tonight (TV pořad)
Royal Variety Performance 2011, The (TV pořad)
2010 Rally to Restore Sanity and/or Fear, The (TV pořad)
2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
2008 Grammy Awards 2008 (TV pořad)
2006 Amerika má talent (TV pořad)
Rachael Ray (TV pořad)
Tony Bennett Show! (TV pořad)
2005 Howard Stern on Demand (TV pořad)
Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
The Colbert Report (TV pořad)
2004 Apprentice, The (TV pořad)
Strictly Come Dancing (TV pořad)
Tavis Smiley (TV pořad)
The X Factor (TV pořad)
Tony Danza Show, The (TV pořad)
Xtra Factor, The (TV pořad)
2003 Show Ellen DeGeneresové (TV pořad)
2002 American Idol (TV pořad)
Night at the Apollo, A (TV pořad)
V Graham Norton (TV pořad)
2001 Christmas in Rockefeller Center (TV pořad)
2000 Christmas in Washington (TV pořad)
Rove Live (TV pořad)
1998 Tony Bennett Live by Request: An All-Star Tribute (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 O'Reilly Factor, The (TV pořad)
The Daily Show (TV pořad)
The 48th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
E! Živě z červeného koberce (TV pořad)
Tony Bennett: Here's to the Ladies, a Concert of Hope (TV pořad)
1994 Howard Stern (TV pořad)
1993 Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing Arts, The (TV pořad)
Legend to Legend Night: A Celebrity Cavalcade (TV pořad)
MTV Video Music Awards 1993 (TV pořad)
Noční show Davida Lettermana (TV pořad)
The Jon Stewart Show (TV pořad)
1992 Good Morning Australia (TV pořad)
Later with Jools Holland (TV pořad)
Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1991 The Charlie Rose Show (TV pořad)
1990 Howard Stern Show, The (TV pořad)
1988 Live with Regis and Kathie Lee (TV pořad)
1987 CBS This Morning (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1985 Doris Day's Best Friends (TV pořad)
Larry King Live (TV pořad)
The 37th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
Night of 100 Stars (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
SCTV Network 90 (TV pořad)
1980 Lou Rawls Parade of Stars (TV pořad)
1975 Good Morning America (TV pořad)
Saturday Night Live (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)
Pearl Bailey Show, The (TV pořad)
1969 Della (TV pořad)
Playboy After Dark (TV pořad)
Sezame, otevři se (TV pořad)
The Barbara McNair Show (TV pořad)
The David Frost Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
1968 The Dick Cavett Show (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
The Jonathan Winters Show (TV pořad)
The Kraft Music Hall (TV pořad)
1966 London Palladium Show, The (TV pořad)
1965 BBC Show of the Week (TV pořad)
The Dean Martin Show (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 The Danny Kaye Show (TV pořad)
The Judy Garland Show (TV pořad)
1962 Jackie Gleason: American Scene Magazine (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Merv Griffin Show (TV pořad)
The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Garry Moore Show (TV pořad)
1957 The Big Record (TV pořad)
1956 The Dinah Shore Chevy Show (TV pořad)
The Nat King Cole Show (TV pořad)
The Patrice Munsel Show (TV pořad)
The Steve Allen Show (TV pořad)
1952 Today (TV pořad)
1951 The Name's the Same (TV pořad)
The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)
1949 Cavalcade of Stars (TV pořad)
1948 The Perry Como Show (TV pořad)
Toast of the Town (TV pořad)

Hudební videoklipy

2014 Tony Bennett feat. Lady Gaga - But Beautiful (hudební videoklip)
Tony Bennett feat. Lady Gaga - It Don't Mean A Thing (If It Ain't Got That Swing) (hudební videoklip)
Tony Bennett & Lady Gaga - Anything Goes (hudební videoklip)
Tony Bennett, Lady Gaga - I Can't Give You Anything But Love (hudební videoklip)
2011 Tony Bennett feat. Lady Gaga - The Lady Is A Tramp (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace