Reklama

Reklama

Den co den

  • USA Every Day (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Romantický příběh vypráví jaké to je, když se každý den probudíte v jiném těle a každý den žijete život někoho jiného. Platí jedna jediná zásada – vyhněte se tomu, aby si někdo všiml, že na jeden den přebýváte v těle někoho jiného a nepleťte se do jeho života. Vše je v pořádku, až do rána, kdy se probudíte v těle Justina a zamilujete se do jeho přítelkyně Rhiannon. Od toho okamžiku všechna pravidla, podle nichž jste až do teď žili, přestávají platit. Konečně se objevil někdo, s kým chcete být den co den. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (102)

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Čistá fantasy romantika... Pokud se odprostíme od paradoxů (třeba, že a není každý den o den starší, protože by se musel převtělovat přesně do lidí, kteří jdou stejného věku na den), taky je to reklama na Instagram a pochopitelně na Apple - jinak je to ovšem moc hezký film a líbil se mi.. Jen jsem čekal někdy trochu temnější rozuzlení, je to taková spíš pohádka, konec je zajímavý...70% ()

Jaro_slav 

všechny recenze uživatele

Ne, ve svejch šestatřiceti letech fakt nejsem cílová skupina tohohle filmu. Ale zajímalo mě, zda a kam se posunula ta malá holka, co si pro sebe dočista ukradla film The Nice Guys. Tady to ta holka celý táhne sama a zvládá to se slušnym přehledem, ač jí scénář občas nutí chovat se fakt podivně — protože si to tak zjevně žádá knižní předloha. Věřim, že náctiletý publikum může hýkat nadšením, pro me to jsou takový ty snadno zapomenutelný tři rudý. Nic mě tam vysloveně neuráželo, ale ani kdovíjak nenadchlo. ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

Poměrně originální námět mě dost zaujal, ale samotné zpracování už tak zajímavé nebylo. Přivítala bych větší využití té anomálie probouzení se každý den v jiném těle, třeba i na úkor romantické linky, v níž se až moc klišovitě tlačilo na pilu. Jinak jde o celkem milý film pro chvíle oddechu, který neurazí, ovšem ani příliš neoslní. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Příjemná teen romance, kterou jsem si ale užil spíše zásluhou vlny, na kterou jsem naskočil před týdnem prostřednictvím Já, Simon. Film na mě zapůsobil již při uvedení do našich kin, pro velké plátno je ale poměrně zbytečnou záležitostí. Hlavní hrdinka je na svůj věk přesvědčivou herečkou a celý fantasy námět dýchá nesmírně sympaticky. Když ovšem už koukám na pochmurné romanťárny, očekávám pořádnou emotivní ždímačku. O tu mě tvůrci Every Day bohužel ochudili. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Neznám knihu. Viděla jsem jednou trailer a řekla jsem si - hej, super námět. Ze všeho nejvíc mě bavily poslední minuty filmu, kde bylo krásně vysvětleno, proč (pardon), to nebude hepáč :) Nejsem zastáncem happyendů, což tu u mě můžete číst případně hodně často :D A dávalo to smysl. Ten konec byl tak bravurní, že proto jsem s filmem spokojena. Nicméně mi to tam určitým způsobem kazil "americký patos", kdy bylo plno věcí tak "vyumělkovaných", že mi z toho bylo až zle...Je to lepší trojka, takže za mě úspěch. Kdyby si to vzal do parády někdo, kdo by měl větší rozpočet, další myšlenky - myslím si, že by to dovedly do dokonalosti :) ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • V červnu roku 2017 bylo oznámeno, že společnost MGM získala filmová práva pro román „Every Day“. (griph)
  • Film je založen na stejnojmenném románu z roku 2012. (griph)
  • Ve Spojeném království britská komise pro filmové klasifikace vydala certifikát 12A, za účelem odstranit čtyři sekundy filmu. Jednalo se o scény, které zahrnovaly obrazy sebevražedných metod. (griph)

Reklama

Reklama