Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (50)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se lépe než jsme čekal. Zajímavé ovšem je, že to nebylo ani tak zásluhou obhroublých slovních přestřelek (i když i ty byly jakýmsi neodolatelným způsobem fajn), nýbrž zásluhou skvělého světa, v němž se film odehrává. Neměl jsem nejmenší problém uvěřit, že v něm lidé a plyšáci žijí přirozeně pospolu stejně jako třeba lidé a kreslouni ve Falešné hře s králíkem Rogerem, a bavilo mě pozorovat, co v tom světě je jinak, jak co funguje… A v tomto ohledu přišli tvůrci se spoustou nápadů, které byly prostě a jednoduše skvělé. Že s v těch úžasných kulisách odehrává vcelku klasický příběh z drsné školy o bývalém policistovi, který se živí jako soukromé očko a po návštěvě setsakra svůdné klientky s tajemstvím se zaplete do něčeho, co si ani nedokázal představit… ? Někdo to může brát jako minus, já to beru jako fór na druhou. Navíc Melissa McCarthy tu nebyla trapná a více než bonusem byla moje oblíbená komička Maya Rudolph v roztomilé roli sekretářky. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Nehorázně ujetá blbost, která je ale tak blbá, až je vlastně dobrá. Asi bychom se shodli, že sofistikovaný příběh nikdo nečekal a je vlastně až s podivem, jak funguje v rámci možností dobře. Zvraty se dají odhadnout dopředu, ale ač si to mnozí neuvědomí, film má v sobě i pár věcí, které by rozvinuté a propracovanější mohli obstát i v serióznějším filmu. Takhle ale zůstává jen tupější komedie, u které když vypnete mozek a necháte se 90 minut bavit, asi nic nezkazíte. ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Film“, od ktorého nesmiete nič čakať. Hlavne vtedy, keď dopredu viete, že to nebude patriť ani medzi tie lepšie priemerné filmy, čo ste videli. Ale aj tak sa na to pozriete. Dôvod (aspoň u mňa): zvedavosť. Po skončení filmu (dohromady s malou kyticou „pre/-titulkových“ scén) takmer všetky moje negatívne predpoklady sa stali realitou. Ale aj napriek tomu (aspoň ja) nemôžem povedať, že to bol ten najhorší film, čo som videl. (Je tu aspoň vidieť nejakú prácu s „figúrkami“.) Scenár, réžia aj „herecké výkony“ sú pod „určitou hranicou“, ale niektoré scény aspoň nejako fungujú (napríklad hádky Phila a Edwardsovej). M. McCarthy v tradičnej úlohe s tradičným výkonom. Osobné hodnotenie: 60% (**) ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako drsná detektivka s drsným muppetem v hlavní roli by to fungovalo. Bohužel Melissa McCarthy a tuny spermatu tu správnou atmosféru spolehlivě zabíjí. Mellissa prostě není tak dobrá herečka jako Bob Hoskins, který uměl skvěle komunikovat s kresleným zajícem. Ona jen odříkává své repliky do prázdna. Její plyšový parťák je na tom herecky a charismatem o několik tříd výše. Škoda, že mu scénář předepisuje tolik fekálního humoru a on jako loutka se tomu nemůže bránit. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $20,706,452 Tržby Celosvetovo $27,506,452▐ Tak koho toto ako napadlo, ten to prestrelil asi na riadnom tripe kokáča. Mimo misu ako hrom a na vrch spuchlina Melissa McCarthy. Blivajz na entú. /0%/ ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Některé loutky ve filmu pocházejí z předchozích Hensonových produkcí, například ze seriálu Animal Show (od r. 1999) a filmu Kermit's Swamp Years (2002). (KGBelik)
  • Když Connie (Melissa McCarthy) a Philips sedí v autě na cestě k „líbajícím se bratrancům“, Connie říká: „Jsem člověk, nebo loutka?“ To je jako v písničce z filmu The Muppet Movie (1979): „Jsem člověk, nebo jsem loutka?“ (KGBelik)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama