Reklama

Reklama

Hele Muppete, kdo tady vraždí?

  • USA The Happytime Murders (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Dva detektivové - člověk a loutka - musí spolupracovat, aby dopadli vraha. Ve světě, kde loutky koexistují s lidmi, ale jsou považovány za druhořadé občany, byl Phil Phillips prvním loutkovým policajtem na policejním oddělení v Los Angeles (LAPD). Nyní je soukromým detektivem, který má lidskou sekretářku Bubbles a je najat loutkovou klientkou Sandrou, aby zjistil, kdo ji vydírá. Phil vede vyšetřování v porno prodejně, která je vlastněna loutkami, a když jde dozadu, aby zkontroloval jejich záznamy, neznámý útočník zabije každého přítomného, ​​včetně pana Bumblypantsa, který hrál v „The Happytime Gang“, oblíbeném a milovaném sitcomu loutkové televize z 90-tých let. Přijde policie a Phil se po létech setkává s bývalou parťačkou, detektivem Connie Edwardsovou (Melissa McCarthy). Bylo to jen loupežné přepadení, které nevyšlo nebo vražda? Jsou nuceni začít spolupracovat, aby se dopátrali pravdy. (TV JOJ)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (50)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Čtyři za odvahu. Tak nebetyčná pičovina tu už dlouho nebyla. Navzdory všem úchylárnám a vulgaritám se pod tím vším ve skutečnosti skrývá inteligentní buddy movie. Některé vtipy se prostě musí ocenit, i když většinou mě to spíš nudilo. Na osmirukou honitbu asi nikdy nezapomenu a divoký mupetí sex v kanclu s masivní ejakulací se vám z hlavy asi taky jen tak lehce nevymaže. Je to prostě celé ujeté, ostatně jako i celá myšlenka živých loutek žijících ve světě lidí. Jak se asi dají transplantovat plyšová játra??? Jakpak asi plyšáci kouří??? No, celý film je přiznejme si jen taková úsměvná kravina, než aby působil jako povedená bláznivá komedie. Škoda, že toho humoru nebylo víc. Mohli jsme tu mít další Team Amerika. Celé to navíc przní nejotravnější a nejhnusnější americká matrona - to asi aby vám některé z těch ošklivých plyšových loutek přišly sympatické. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Možno ma budú viacerí neznášať, no ja som si toto užil. "The Happytime Murders" je podľa mňa dobre spracovaná komédia so vcelku originálnymi fórmi, ktoré ma berú. Nemôžem povedať, že by to občas neprestrelili, no i tak mám pocit, že som sa rehotal na tomto viac, než na väčšine komédií, ktoré vznikli v americkej produkcii. A zaslúži si to rozhodne vyšší rating, než to tu má teraz. Mám celkom rád Melissu McCarthy a myslím si, že v tomto filme celkom dokáže aj fungovať. Má tu pár dobrých hlášok a dokonca mám pocit, že svoju rolu berie maximálne vážne. Napriek tomu, že celý tento film je absolútne unikátna blbina. Lenže film o tom vie, a užíva si to a robia z toho maximum čo môžu. A triky v tomto filme nie sú najhoršie. Dokonca si myslím, že sú spracované dobre. Osobne mám tu pár mínusov, ktoré však nevedia film akosi posunúť nikam vyššie. V prvom rade si povedzme, že od určitého momentu bude veľmi jednoznačné kto je skutočným vrahom. A nebudete mať problém to odhaliť veľmi skoro. Takže v tomto filme si film mohol trošku viac uchovať nejaké tajomstvá, ktoré by nás mohli nejako viac prekvapiť. Lenže potom nám v podstate všetko jednoznačne vyklopia na tanier a už sa ten záujem stráca. A nebyť toho dobrého partnerstva a dobrých fórov, tak by to možno už trošku strácalo dych. Ale sú tam. A myslím si, že nemal som problém si to pozrieť raz a nemal by som problém, ak by sa z toho stala aj séria. Potenciál tam podľa mňa je. Hodnotenie: B ()

Reklama

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Strašná blbina, kterou zabilo nadměrné množství vulgarit slovních i situačních. Nejsem žádná prudérní matróna, ale prvoplánová oscénost a sprostota tam, kde není nutná ani pro příběh a ani pointu, se mi hnusí. Přitom jinak by to mohla být příjemná oddychovka pro zasmátí. Takto jedna hvězďule za nápad. ()

mortak 

všechny recenze uživatele

Jako drsná detektivka s drsným muppetem v hlavní roli by to fungovalo. Bohužel Melissa McCarthy a tuny spermatu tu správnou atmosféru spolehlivě zabíjí. Mellissa prostě není tak dobrá herečka jako Bob Hoskins, který uměl skvěle komunikovat s kresleným zajícem. Ona jen odříkává své repliky do prázdna. Její plyšový parťák je na tom herecky a charismatem o několik tříd výše. Škoda, že mu scénář předepisuje tolik fekálního humoru a on jako loutka se tomu nemůže bránit. ()

ben666 

všechny recenze uživatele

Nehorázně ujetá blbost, která je ale tak blbá, až je vlastně dobrá. Asi bychom se shodli, že sofistikovaný příběh nikdo nečekal a je vlastně až s podivem, jak funguje v rámci možností dobře. Zvraty se dají odhadnout dopředu, ale ač si to mnozí neuvědomí, film má v sobě i pár věcí, které by rozvinuté a propracovanější mohli obstát i v serióznějším filmu. Takhle ale zůstává jen tupější komedie, u které když vypnete mozek a necháte se 90 minut bavit, asi nic nezkazíte. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (8)

  • Některé loutky ve filmu pocházejí z předchozích Hensonových produkcí, například ze seriálu Animal Show (od r. 1999) a filmu Kermit's Swamp Years (2002). (KGBelik)
  • Když Connie (Melissa McCarthy) a Philips sedí v autě na cestě k „líbajícím se bratrancům“, Connie říká: „Jsem člověk, nebo loutka?“ To je jako v písničce z filmu The Muppet Movie (1979): „Jsem člověk, nebo jsem loutka?“ (KGBelik)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

Nejhorší filmy roky vyhlášeny

23.02.2019

Zlaté maliny (v angličtině zkráceně Razzies) jsou ocenění za nejhorší filmy roku, které jsou každoročně „slavnostně“ udíleny den před Oscarovým ceremoniálem. Letošek pak nebyl výjimkou a byť nás ty… (více)

Reklama

Reklama